aynen çok zorluyor galiba geceleri gündüzleri bazen çok agrasif bazen çok mülayim değişiyor surekli
Valla TV açıyorum YouTubetan bnde dizi izlediğim için illaki aciliyo inada birsryler açıp izliyo reklam daha çok ilgisini çeker dizi oturup izlemez maça bakmaz ama sıkılınca bizimkiler oyuncaklarıyla oynar eslikte ediyorum ama mümkün olduğunca ekran vermek istemiyorum hani daha küçük diye bilmiyorum belkide bn çok üzerine düşüyorum diye böyle çok böyle anlamlı kelime demiyo yurumuyo nasip ne deyim
Aynen ben o kadar dert etmiyorum da babasıyla kardeşleri hep ![]()
Çok teşekkür ederim![]()
Zamanla hepsi olacaktır sen destekkemeye devam et canım bizde konuşmak istemiyor elimden geldiğince kitaptır şarkıdır taklittir öyle ilerliyorum bakalım
E bebekde warya canim ondan aliyorum
Bi kutuda iki tane war ama cok cabuk tukeniyo bn uc kutu aldim geldiginde haber wer diye isaretliyorum mesj geliyo hemen siparis veriyorm
Tv acik olunca yaninda olman gerekiyo dedi cocuk doktorum kafasi karisiyo dedi gordugu seyleri anlatman gerekiyo dedi sormustum birkere.
Üzerine çok düşersen aslında daha çok hevesli olur birseylere. Tabi bebekten bebege gelişim süreçleri farklı olabiliyor.
He tamam tsk ederim ![]()
![]()
Tamam inşallahh çok teşekkür ederim ![]()
Tşk ederim yapıyorum amin rabbim başta can sağlığı nasip etsin miniklere amin
Kızlar merhaba, bebeklerinizin kendi kendine beslenmesi ile yetinebiliyor musunuz? 1 öğün yemiş sayıyor musunuz. bebeğimin yemeğini önüne koyduğumda kendisi yiyor ama ona hiç bırakmadan kendim beslediğimde daha çok yedirmiş oluyorum. Kendi yediği zaman biraktiğinda doydugundan emin olmadığım için ben devam etmek istiyorum ama asla yemeye devam etmiyor. Ay migrenim zorluyor şuan beni, birşey soracaktım İsmail yk şarkısına döndü “beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim beni beğenmez”![]()
affola ![]()
Bende zorla yedirmeye çalışıyorum. Hasta oldugu icin iştahı az. Meyveleri eline veriyorum kendı yiyor. Makarna fln yaparsam elıne veriyorum. Diğer turlu ben vermeye çalışıyorum. Benım soru da şu. Hala mama veren var mı aranızda . Veriyorsanız kaç aylık bebeğiniz 1 gunde kaç kere mama veriyorsunuz. Kac ml veriyorsunuz.
Benım kız 16 aylık oldu .
9 aylıktan beri 120/150 Ml arasında veriyorum. .
2 aydır ınek sütüne geciş yaptık ..Öğlen mama yerine süt veriyorum. Aksam da yatarken 120ml mama veya sut verıyom . Sabaha doğru 5 gibi 100 ml veriyorum.
Gunde 2 defa mama bazen 1 defa vardığım oluyor .Yaza mamayı keserim süt İle devam ederım .
Sızler nasıl devam ediyorsunuz.
Ben yedirmezsem kendi oyuna ceviriyo yemegi az yiyip hemen dagitiyo meyveyi cok seviyo onu bile oyle yapiyo kendi yemeyi ogrensin diyorum ama resmen aç kalkiyo bir ogunlede asla doymus hissi olmuyo ac geziyo diye icim icimi yiyo valla
Bende bi ogle uykusu bide gece uykusu oncesi 200 yada 220 ml mama veriyorum canim gunde 2 kere yani inek sutune henuz gecmedik 2 yasina girene kadar mama vermeyi dusunuyorum ama yazin sicaklardada kesebilirim mamayi hava sicakken daha cok su meyve suyu meyve tarzi yiyip iciyo mamayi yarim birakiyo gecen sene oyle yapmisdi bakalim duruma gore artik
Yatarken 120 ml yetiyomu canim gece acikip o yuzden erken uyanir . Fazla yapsan icmezmi? Gece beslenmesini kesdik biz yazın sadece hasta olursa gece uyaniyo diş doneminde falan bi kac kere oyle icdi gece
Aynı şekilde benim de zihnimde sürekli çocuk aç geziyor cümlesi dolanıyor. Yedirmeye çalışınca da yemiyor ama napalim…
Aynen canim . Kucukken ne versem yiyodu simdi ac geziyo esimde tirtikliyo geliyo gidiyo biseyler ac degildir diyo ama ana yuregi iste bide bizimki edepsiz evde yemez komsuya gidiyoruz oraya gidince kadina mama diyo Allahdan komsum annem gibi cok samimiyizde hemen ne varsa yediriyo ![]()
![]()
Ya ben ne yaptıysam kesemedim. 120ml bile bazen hepsini içmiyor. . Ne yapsam bilmiyorum . Süte ben İlk su katarak başladım . Sonra normal süt vermeye başladım mamadan daha sağlıklı . Ben bu kutu bitsin 1 kere daha alır bir daha almam. Süt İle devam edeceğim.