aynen çok zorluyor galiba geceleri gündüzleri bazen çok agrasif bazen çok mülayim değişiyor surekli
Valla TV açıyorum YouTubetan bnde dizi izlediğim için illaki aciliyo inada birsryler açıp izliyo reklam daha çok ilgisini çeker dizi oturup izlemez maça bakmaz ama sıkılınca bizimkiler oyuncaklarıyla oynar eslikte ediyorum ama mümkün olduğunca ekran vermek istemiyorum hani daha küçük diye bilmiyorum belkide bn çok üzerine düşüyorum diye böyle çok böyle anlamlı kelime demiyo yurumuyo nasip ne deyim
Aynen ben o kadar dert etmiyorum da babasıyla kardeşleri hep ![]()
Çok teşekkür ederim![]()
Zamanla hepsi olacaktır sen destekkemeye devam et canım bizde konuşmak istemiyor elimden geldiğince kitaptır şarkıdır taklittir öyle ilerliyorum bakalım
E bebekde warya canim ondan aliyorum
Bi kutuda iki tane war ama cok cabuk tukeniyo bn uc kutu aldim geldiginde haber wer diye isaretliyorum mesj geliyo hemen siparis veriyorm
Tv acik olunca yaninda olman gerekiyo dedi cocuk doktorum kafasi karisiyo dedi gordugu seyleri anlatman gerekiyo dedi sormustum birkere.
Üzerine çok düşersen aslında daha çok hevesli olur birseylere. Tabi bebekten bebege gelişim süreçleri farklı olabiliyor.
He tamam tsk ederim ![]()
![]()
Tamam inşallahh çok teşekkür ederim ![]()
Tşk ederim yapıyorum amin rabbim başta can sağlığı nasip etsin miniklere amin