Anneler meraba çok merak ediyorum sizde de bu durum varmı 2 aylık bebek gündüz neden uyumaz gazı olmadığı zaman da uyumuyor benim kucağımda uyuyor karnimda yüz üstü yatıyor ama bende o uyuyunca kendime vakit ayırmak istiyorum küçük adam beni esir alıyor çok yoruluyorum bide direniyor uyumamak için neden öyle olurki
İnanır mısın bugün gündüz sadece 1.5 saat uyudu o da benim ve eşimin kucağında. Tüm gün gözünü kırpmadı. Memeden ayrılmadı. Ve tabi akşamına bende süt kalmadı. Mama vermek zorunda kaldım. Daha 1 aylık bu çocuk. Eşim dahil herkes uyumasın ne olcak diyor. 1 aylık çocuğun uykuya ihtiyacı olduğunu kimseye anlatamıyorum. Sinir stres aldı başını gitti bende. Dinlenemiyorum 1 haftadır. Dinlenemedikçe süt de oluşmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Aynen uyuyacak ki büyüsün anne de uyuyup sütü gelsin uyumak gerçekten süte çok etki ediyor acaba sizinki atak haftasında falan mı
Öyle sanırım 5. Haftamızdayız. Her yerde bu hafta büyüme atağı olduğu yazıyor ama YouTubeds bir doktor var osmandı adı yanlış hatırlamıyorsam. O atak haftası diye bir şey olmadığını savunuyor. O zaman da diyorum atak diye bir şey yoksa bu çocuğun derdi ne
Ben 5 haftayı çok ağır yaşadim çok huzursuz çok huysuzdu Allah yardımcın olsun zor annelik ve bu yüzden cennet ayakları altında demişler
Benim bebeğim ilk 3.5 ay sadece gögüsümde uyudu başka hiçbiyerde uyumadı ya bende ya babasındaydı gece gündüz 4.aya yaklaşırken kucağımda uyutuyordum ama kendisi hareket ede ede yatağa yatmak istedi artık yatakta yatıyor çok nadir kucağımda yatmak istemesi çok özlüyorum o günleri, uyku eğitimi aldığım bir hoca 5.aya kadar bunu yapması normal sonrasında sen isteyeceksin o istemeyecek demişti o kadar haklıymış ki çok özlüyorum keşke kucağımda uyusa
Bir daha evladınız 2-3 aylık olup gögüsünüzde uyuyamayacak o kadar çabuk büyüyo ki sığmıyor zaten bırakın uyusun sizde tadını çıkarın boşverin ev dağınık kalsın siz biraz bakımsız olun bunların hiçbiri o bebeğim umrunda değil zaten umrumda olan size olan ihtiyacı
Nacizane tavsiyem
Benim oğlum da gündüz uyumuyordu geceleri kesik kesik uyuyordu doktorumuza sorduğumda her çocuğun mizacı farklı zorlama bebeği yoksa sonrası kötü olur demişti bırakıtm o günden sonra benimki 5.ayda düzene bindi gündüz 3 kez uyuyor ikisi kısa biri uzun uyku merak etmeyin yani elbet uyuyacak güzelce tadını çıkarın o günler geri gelmiyo