Kızlar kızım 2 yaş olcak bn ikinci çocuğu istiyorum eşim istemiyor ya kızımla beraber büyüsnler istiyorum kızım çok sıkılıyor kardeş olmsi bence çok güzel biz kalabalajk kardeşiz ve gurbetteyz kimsemz YK.. eşim erken. Falan diyor hatta bana kalırsa tek çocuk yeterli diyor soğuttu beni ya lazere gidiyorum 8 aydr bi etkisini görmedim onu bhne ediyor şimdide sizce 2 çocuklu anneler tavsiyeniz nedir 2 yaş aralığı erkenmi yksa ideal mi
Kıskanma yaşıyormusun benimki Bebek sevdiğimi görünce krize giriyor kardeşi olduğunu düşünüyorum çok yıpranır benide yıpratır… tabi yetebilmek var maddiyat var bunların üzerinden gelebileceksen güzel birşey diye düşünüyorum tek çocuklu anne olarak düşüncem ![]()
Kiskanma var tabiki ![]()
maddiyat bnce sorun değil ama arabamız kesinlikle olmli almayı dsnyrz tabi şu an ihtiyaç yk çok kıskanç vallahi ![]()
Ben onu göze alamıyorum işte sabırsız biriyim ben bide tabi Rabbim verirse baş göz üstüne ama desteksiz büyüten biri icin helal olsun derim var mı etrafda yardımcı olabilecek birileri
Eşiniz istemiyorsa hiç bulaşmayın, çocuk konusu sıradan bir konu değil, çiftlerin ikisi de istemeli ve sağlıklı evlilikleri de varsa tadından yenmez.
Ayyy portiiii yok daha dur belimi bile dogrultamadim, tek cocukla yamuldum ben
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ![]()
Yk ama gorumcemler yanuma glmk istiyor mesela sürekli biri illa gelen olur olmazsa da ypck birsey yk
Eşinizin de dedgi gibi ilk çocuğu dusunerekten ikinciyi istiyor ya bende ilk çocuk yalnız kaldigi için soylyrm ya zaten oyun akrdsi değil sadece yol arkdsi anne babadan da yakın benm abim ablalarim var son çocuğum keşke benden küçük bir kardsm olsa derdim ve gurbetteydik asla bir akraba görmedim kızım da bnm gibi olmasın isterim tabi biz anneler olarak da çok yorgnlgmz oluyor Allah yardımcımız olsun
![]()
Bı ara reglm geçti sandık yoksa hamile misin diye sevinç çığlıkları atıyordu bu adamlar da bi degiisik ![]()
İlk çocuğa yeteri kadar geç kaldım ![]()
ikinci için artık çok geç
maddi-manevi bir taneye yetebiliriz portiiii, sen düşünüyor musun 2. Yi ![]()
Tülay kaclisin bacım
İyi bakalım canım gönlüne göre olsun ![]()
Şenay birşey mi yazdın etiketi goruyorum ama yaziyi puslu görüyorum ![]()
![]()
![]()
![]()
Yaşı küçük hem avantaj hem dezavantaj
ama köy yerinde çocuk büyütmek daha kolay olmali ![]()
Simdiki aklim olsa cok ara vermezdim 10 yas var ikisinin arasinda yas ilerledikcede zirlasiyo bugun iyce anladim ki ya pes pese olacak yada 1 tane yeter.
Yasin genc daha dogurursun biraz buyusunde canim. Valla 3 gundur belim sirtim agriyo ayni yerleri toplamakdan surekli yere egilip kalkmakdan yoruldum elini sokmadigi yer yok uslu cocuk gitti baska cocuk geldi sanki
Allah isteyene versin ..Ben ilk ćocukda pes ettim..
Önceden kocam da başımın etini yiyordu. 2’ciyi yapak diiye . Bir ara boşluğuma gelip çok sert tepki vermiştim..
İkinci çocuğu çok istersen beni boşarsın başka kadınlarla dilediğin kadar çocuk yaparsın ben kızıma bakarım demiştim
o günden sonra ikinci lafını çok nadir söyler.
Yani 3 çocuklu anne olarak söylüyorum zorluğu çok sabır ister cesaret ister eğer kendine güveniyorsan ve eşinde istiyorsa neden olmasın benim çocukların arası 2 buçuk yaş beraber büyüdüler diyebilirim bebeğimde 7 buçuk aylık şu an evet çok zorlanıyorum ama bilmiyorum ben çocuk çok seviyorum belki o yüzden katlanabiliyorum ![]()
Beraber büyürler valla evet gençken insan daha gücü oluyor
Çok ağır konusmussun ![]()
![]()
ne etti bu çocuğun sana ![]()
![]()