Bende çocuk seviyorum yani eninde sonunda 2. Yapacağız neden çok ara verilir ki ![]()
![]()
Benim kızımda 16 aylık oldu eşim istiyor 2.yi ama ben henüz erken diyorum sonra derki korkuyormusun doğurmakta ne var 10 tane doğururum ama bakması yetiştirmesi mesele ya
bende istiyorum ama henüz erken çok fazlada geç kalmamak lazım
Ahaha bir yandanda öyle düşünüyorum ama etrafımdakiler bile doğurma okula başlasın öyle doğur diyorlar o zamanda çook geç olur bakalım nasip kısmet ya 24 aylık olsunda bi diyorum bende![]()
![]()
![]()
o derece yani
Ben de 2. Çocuğu erken isteyenlerdenim. Bana yaşları yakın olması her türlü artı olacak gibi geliyo ama zorlanır mıyım tabi ki zorlanırım. Ben hem birlikte oyunlar oynarlar diye erken olsun istiyorum, kızım şu an 17 aylık. Hem de kendim ikinci de olup büyüdükten sonra yaşım çok da geçmiş olmasın bir şeyler yapabileyim hobilerimle ilgileneyim vs istiyorum. Diğer türlü eğer geç olursa tam rahata ulaştım derken olursa çok çok zorlanırım yaşım zaten şu an 31. Ama eşim kararsız, 2. Olursa sen kafayı yersin diyo yani yoksa istemediğinden değil
o istese ben hiç durmazdım. Sadece şu an çalıştığım için kararsızım yoksa o da olmasa hiç düşünmezdim.
Tülay ben biliyorum ![]()
Ayyy neyi neyi valla hamile değilim yanlışlıkla olma olasılığı bile yok ![]()
![]()
Şu konuya girmeden bende sen istiyorsun sandım ![]()
Benim oğlan 9 aylık olucak bende çok ara vermeyi düşünmüyorum ama şuan da erken diyorum yaşından sonra Allah nasib ederse olur ikinciyi istediğim için çok ara vermek bana da mantıklı gelmiyor eşime sorunca olsa da olur olmasa da olur diyor ilk çocuk içinde aynısını diyordu herşeyi akışına bırakıyor ![]()
Yok yok yaşını kız
geçen demiştin bana kaç olduğunu
@Senay sormuştu okuyamamışsın ![]()
Aynur aman tövbe de ![]()
çocukları çok seviyorum ama cidden ben istesem bile eşim istemez bende ilkinde eşinin hazır olmasını beklemeyenlerdenim![]()
şimdiki erkekler de bir değişik ![]()
Üzdün, unut onu sil hemen hafizandan sil sil ![]()
![]()
![]()
Valla benimde kızım şuan 19 aylık 2 buçuk 3 yaş arasında ben düşünüyorum. Asla tek kalsın istemiyorum rabbim nasip ederse. Ben tek çocuğum iki abim vardı kaybettik maalesef çocukluğumdan beri hep abisi ablası olanlara özendim eve gidince oynayacak kardeşimin olmaması şuan arayacağım ne abim ne de bir ablam kardeşim var. Çok üzülüyorum neden tekim diye o yüzden ben kızımı tek çocuk olarak büyütmek istemiyorum kardeşleri olsun istiyorum dünya hali kime ne olacağı belli olmaz ama ilerde en azından canı sıkıldığında darlandığında arayacağı bi kardeşi olsun istiyorum
Tamam tamam kimseye söylemem merak etme
ablamsım sırrını saklarım ![]()
![]()
Abla mi dedin bana
Allah’ım ne çirkin bir kelime ya ben buna hazır değilim![]()
![]()
![]()
![]()
Abla, teyze çok cringe şeyler bunlar arkadaşlar ne gerek var ne güzel isimlerimizle seslenmek varken ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha ya saygıdan dedim canımm yoksa yaşıtız genç çıtır kıtır bir kadınsın ![]()
Canım benim teşekkür ederim takılıyorum bende ![]()
![]()
çıtır miyim kıtır miyim bilmiyorum ama sende erik gibisin kütür kütür ![]()
![]()
![]()
![]()
olsun ya çocuk evin neşesi rızkı bereketi büyürler elbet. Benim kocam sıkıntılı galiba kırkım çıktı diyo ikinciyi yapabiliriz ![]()
çok şükür bu zamana kadar korunmadan gelebildim erken olsaydı üzülürdüm şuan olsa çok üzülmem ama yinede erken bi 2-3 yaş desin istiyorum ![]()
Hala da çok istekli herzaman diyor artık olsun diye çok seviyor çocukları
Yaaa tülayyy ![]()
![]()
beni çok güldürüyorsun eşim bazen neye bu kadar gülüyorsun diyor ![]()
teşekkür ederim ama sırt bacak ağrıları ile beraber kendimi tamı tamına 70 yaşında gibi hissediyorum ![]()