Hahaha o sözü sevdim bende 32 de evlendim ![]()
bazen 1 taneyi bile kafamız kaldırmıyor ne biliyim şimdi yapsam çocuk 4 yaşına gelince ben 40 yaşında yavaş yavaş menopoza hazırlanan ateşli bir kadın olacağım çocuğa da yazık …kaynanam menopoza girdiğimdn beri yaniyorum diye ortada geziniyor kış günü bile yalin ayak çok gergin ve ateşli ![]()
Hahaha Aynur var ya daha neler dicem de diyemiyorum sosyal bir platformdayiz malum herkese açık ![]()
![]()
![]()
Yok aman tek cocuk olanlar yapsin sen de tek birakma kivircigimi massallah kurban olurum sari civciv bana diyon da sen kizda cok.guzel canim benim. Esime kalsa 3 de olacak bi kac sene sonra ama ben kordonlarimi baglatmadigima cok pismanim . İnan heryerim agriyo artik bu kizi sakat kalmadan buyutsem yeter ![]()
Bizim sitede öyle , anneleri kamp sandalyesini sitenin bahçesine atıyor cocuklarinda şiddet, küfür ne ararsan var, kapı komsum dışında kimseyle tanismiyorum hiç sevmediğim ortamlar …
Canım buyuyunce de birşey değişmiyor inan
ben de WC ye kızımla gidiyorum kuyruk gibi peşimde, gel kızım otur yanıma diyorum artık oyunaa çevirdim beynine WC egitimini kodlamaya calisiyorum yoksa diğer türlü bana da zor
duşa da kızımla giriyorum, bana bakıyor gülüyor ..Ne zaman rahata erecegiz hiç bir fikrim yok, seneye lafından hiç hoslanmiyrum çünkü züğürt tesellisi gibi geliyor ![]()
40 tan sonra hastalıklar ve menapoz biz kendimizle mi ugrasicaz çocuklarla mi en azindan bunlar büyüdü artık lafınızı ikiletmezler .Kayinvaliden haklı alttan bildiğin soba vuruyormus cok ağır bedelleri var bi de biz çocukların ergenliği bizim menapoz dönemlerine denk geldi var say öldük gittik zaten bu hallerini mumla arariz![]()
Hahahahah aynuru hemen regli uygulamasina cagir form canlanir biraz ![]()
Öyle deme çok tatlı maşallah, Ece benim ustalık eserim zirvede bırakmak istiyorum ![]()
suanki kardeslerde Habil ile Kabil gibi, kardeşin de iyi olacağının garantisi yok ki ah bilmiyorum gerçekten de
Zehra sen yaparsın gibime geliyor ama ya bilmiyorum tatlı bir enerji geliyor, sende istiyorsun da işte aradasin sanki sen sakın Hüveydanin yazdıklarını okuma bu arada ![]()
Neee 2. miii? İstemek mii?
Ben daha kendime gelemedim ay büyüdükçe kolay olacak diyenlerin ağzına vurmak istiyorum her gün 19.aydan selam ederekk! Bu ne istek bu ne hız arkadaşlarrrr şöyle 3 yıla kadar belki isterdim ama ben çöktüm yaaa her türlü off ![]()
Aynur var ya ortalığı yıkar ![]()
![]()
admin diyor ya sosyal platform gibi pek regl uygulamasi gibi değil diye bende şey dicektim yazamadım, sanki burası bebek uygulaması da ne oluyor maşallah herkes birbirinin özel hayatına kadar hakim ![]()
![]()
Kizz denemeden goremezsin sen dogur hele bi.
Erkek kardesim benden 3 yaş kucuk bizi gorenler kari koca zannediyodu okadar alakasiziz ki i esmer kara kas kara goz yigit bisey . Ben ailemin uvey evladi gibiyim anne babayada benzemiyorum arada boyle seylerde olabiliyo
Hahahahah valla bebekden cok sohpet chat yeri gibi valla. Ben bazen kaciriyorum olaylarida valla massallah millet bide birbirinin yuzune vuruyo ha ![]()
Saye inanır mısın bende hayretler icerisnde okuyorum ![]()
ama işte herkes kendi koşullarında değerlendiriyor, yardim alan arkadaslarla almayanlar nasıl aynı düşünsun mesela
Oooo yeterki birbirimizin açığını bulalım asla affetmeyiz bam bam bam ![]()
bende artık olayları ve insanları unutmamaya başladım ama geçen gün böyle diyordu bugün niye böyle diyor falan diyorum kendime kendime ama tabi yazmıyorum cool takılıyorum ![]()
![]()
![]()
İstediğim çok ama gelecek endişem cok çalışıyorum isimden de uzaklaşmak istemiyorum göze alamıyorum ne guzel geziyorum şehir içi şehir dışı ülke dışına da çıkmayı planlıyorum yeni bi çocuk beni eve bağlayan bi sebep olur oysa ben işimi dahi evden calisip geri kalanını gezmeyle geçirmek istiyorum, umre planımız var hepsi iptal olur ,bi anlık deliliğe kapılıp bi kac sene hayatın durmasını istemiyorum.
Kız ben yardım da alanlardanım
yetmiyorrrr anam yetmiyor bayılıyoruz yorgunluktan 2 kişi bakamıyoruz
annem bugün şey diyor bak babam da var 3 kişiyiz. “ Ne yedirip ne iciriyorsun buna bebek değil çocuk değil canavar gibi bir şey olmuş ” ahaha ![]()
![]()
lafi geldimi.soyle valla aman sende bende bazen sinir oluyorum bi iki kisiye hepde ayni kisilere de yapacak bisi yok. Burda var olmak icin varlar sanki
Zehra valla yazamadıklarımi ozetlemissin sanki o kadar haklısın ki zaten kaderde varsa istemesen de olacak, millet her türlü önlemi alıyor yine nasip edecekse Allah bir şekilde oluyor..Hayırlısı olsun ya valla bende büyüsün diye hayaller kuruyorum, bugünleri de çok ararız o çok ayrı ama hayat akıyor ve yaşamak istiyorum
Sinir oldugum yok benim hiç ya kişisel olarak iki kişi vardı ilk indirdiğimde bana catan ama sovmustum onlara direk ve şuan yoklar, insanlar bir tuhaf işte iyi de kotu de değişik tiplerde her yerde mevcut, bizde başkasına değişik geliyor olabiliriz, hele bennn ![]()
![]()
![]()
![]()
aşk olsun iyi anlamda mı kötü anlamda mı şimdi kırılıyorum ha yoksa vermem yarısını![]()