3 aylik bebislerr

Merhaba guzel anneler 3 aylik bebislerinizin gelisimi uyku emme duzeni nasil gelin biraz sohpet edelim

1 Beğeni

Maşallah oğlum doğduğundan beri en geç 11 oldu mu gece uykusuna dalar ve en az 3 saat en fazla 5 saat aralıksız uyur 1 kez beslenme sonrası tekrar yatar ve sabah 6-7 gibi güne başlarız. Gün içinde ise 3 saatte bir 1 saat bazen 2 saat gündüz uykuları olur. Uyanık kaldığı saatler de yemek oyun egzersiz ile geçer… Gerçi Sünnet olduk biz bu bir iki gün düzeni bozuldu biraz inşallah tekrar düzelir diye umut ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba uykuyu tam rayına oturtamadık ailecek geç yattığımız için malesef bebeğimiz de bize uydu,derin uykuya geçmesi gece 1 i buluyor ama sabah geç kalkıyor gece de üç dört kez emmeye kalkıyor tekrar uyuyor.Emmeyi çok seviyor aç olsun yok olsun sürekli emmek istiyor bazen bunalsamda emzirmeyi çok sevdiğim için çok şikayetçi değilim​:smiling_face:çok güler yüzlü,günden güne güzelleşiyor​:smiling_face_with_three_hearts: etrafına gülücükler saçıyor

5 Beğeni

2 ay 20 günlüğüz üç aya az kaldı günü günümüzü tutmuyor gaz sorunumuz okuyor bazen uykuda geceleri bazen üç saatte bazen iki saat bazende saat başı uyanıyor hiç belli olmuyor birde kontrolle falan götürüyor musun cnm ben en son kalça kontole götürdüm ondafs muayne edikmedi üç aylık olunca goturmesek sıkıntılı olurmu hastanelerde hastalık var malum sen nasıl yapıyorsun

2 Beğeni

Bazen emerken sinirleniyor ağlıyor nedenini bilmiyorum burnunu temizliyorum gazindanmi yoksa süt muncok geliyor anlamaidm

1 Beğeni

Kontole giidiyormusniz

Benim de bebiş bugün tam 3 aylık oldu. Ve o emerken sinirlenip ağlaması bizde de vardı meme reddi sanıyorduk emzirme hemşiresi gazı olduğu için dedi. Gazı olunca direnirmiş önce rahatlatmanız gerekiyor

1 Beğeni

Aynen gazimiz oluyor teşekkür ler

Kalça çıkığı, işitme testi için gittik onun haricinde hiç gitmedik zaten boy kilo ölçümü için sağlık ocağına gidiyoruz benim üçüncü çocuğum az çok birşeyler öğrendik.hafif soğuk algınlığı vs olunca evde gerekenleri yapıyorum.çok şükür ciddi bir problemimiz olmadı.aylık kontrole gitmiyoruz

1 Beğeni

Aynen bende öyle götürmek istemiyorum başka biseye bakılmıyor zaten şuan için sağlık ocağında bakılıyor dediifniz gibi

1 Beğeni

Massallah canim bizde 1.30 dan once uyumuyoduk cok sukur gece uykusunu 11.e indirdik gece 3.4 arasive sabah 7 gibi kalkiyo karnini doyuruyorum tekrar yatiyo 9.10 gibide gune basliyoruz gunduzde uyku duzeni var sukur insallah bozulmazlar 4. Ay atagindan korkuyorum burda cok sık goruyorum. Anne sutumu aliyo

Merhaba canim bizimde 1.30 du gece uykusu 11 e indirdik sukur nasil oldu bende anlamadim ama :slight_smile: keske benimkide emse valla gunduz zaten hic emmek istemiyo gecese uyku haliyle emziriyorum emerken uyuya kaliyo bende biraz izliyorum onu oyle hosuma gidiyo mama icdigi icin sutumde az emmek istemiyo. Ailecek de gec yatiyosaniz normal ozaman canim :slight_smile: massallah cok.guzel gulucukleri var ses cikarmaya basladi nasil hosuna gidiyo tabi bizimde

2 Beğeni

Canim gazdandir o huysuzlugu bizim gaz sorunumuz yok cok sukur ama ilk cocugum kolikdi saatlerce aglardi sukur bunda gazdan yana derdimiz yok buda emmiyo ona cok uzuluyorum canim ben saglik icagina goturuyorum her ay ariyo ebemiz boy kilo bakiyo tavsiyeler veriyo

1 Beğeni

Inan 4 ay ataklarından bende endişeliyim… Hem anne sütü hem mama takviyesi alıyor. Çok şükür hiç red yaşamadık fakat 3.aydan sonra değişebilir diyorlar umarım böyle bir durum olmaz

1 Beğeni

Mama icerken emerken bizimkide agliyo canim ya bende anlamadim valla bayadir boyle hemde

2 Beğeni

Sukur yasamayinda insallah benim baya az sutum emiyo gunduz ama gelmeyince sinirleniyo uykudan uyaninca emziriyorum ozaman emiyo oldugu kadar. Red olsaydi simdiye kadar olurdu canim bizimki biberona alisinca gogus ucunu tutamadi bi ara sukur atlattik onuda

Ben 9 buçuk 10 gibi odaya alıyorum uyumaya abisi ablasını mı hissediyor nedir bi türlü yatmıyor,1 buçuk aya kadar hem mama hem de anne sütü alıyordu mamayı bıraktı ne yaptıysam almadı şimdi sadece emziriyorum bende sütümü arttırmaya çalışıyorum

Okuyunca kendimi gördüm çünkü eşimin işinden dolayı geç uyumaya alışkınız onunda düzeni uzun süre oturmadı şimdi ise gece 1 de uyuyor geç uyanıyor benimde işime geliyo aslında çünkü benim düzenimde emmeyi çok seviyor gece bi kaç kere emiyor genelde sabah 9-10 gibi kaka gaz için uyanıyor yarım aat bi saat uyanık kalıp tekrar uyuyoruz öğlen uyanıyoruz bakalım böyle şimdilik​:blush:

2 Beğeni

Tmm cnm :heart:

Burnu tıkali olduğundan yada gazdan da olabilir diye düşünüyorum bide çoğu bebek 3 ve 4 ay da nen reddi yapıyor mus