3 aylik bebislerr

Olabilir canim bizimki yattiginda evdekilerde yatmis oluyo yoksa uyumaz tabi. Keske bende sadece anne sutu verebilsem cok emmedifgi icin artmiyoda mamayi niye almiyo biberondan dolayimi

1 Beğeni

Uyuyan bebe iyidir :grin:

2 Beğeni

Bizde gaz yok burnuda acik valla ama niye yapiyo anlamadim genelde cok uykusu olursada yapiyo

1 Beğeni

Belki biberonu beğenmemiştir dedim 3 biberon değiştirdik pahalısından ucuzuna istemedi mamayı aynı şekilde Sma,Aptamil,hipp,Bebelac hepsini denedim yemedi kaşıkla denedim yine almadı biberonu ayrı sevmiyor mamayı ayrı:joy:bende pes ettim.sürekli emdiği için yeri doluyor aslında mamasızda oluyormuş ben bu zamana kadar sütümün yetersiz kalacağını mama vermezsem bebek tam anlamıyla doymacakmış gibi hissediyordum

2 Beğeni

Bizimde gaz ve alerji soruumuz var sen kundak yapiyormusun cnm bebisi

Ozaman mama ve biberon sevmiyo en guzelide anne sutu zaten canim aynen emdikce doluyo bizimki hep emmedigi icin ve emsede yarida birkiyo o yuzden dolu dolu sutumde olmuyo

1 Beğeni

Gazda yapar tabi canim. Ben hic kundak yapmadim iyikide yapmamisim kalca cikikligina gittik ya tam gelismemis gelismedigi icin yerine oturmamis kalcasi doktor sakin kundak yapmayin dedi

1 Beğeni

Peki battaniyemi kullanıyorsun yada uyku tulumu falanmi bende yavaş yavaş. Bırakıcam ama nasıl alistircam bilmiyorum kundaksiz süreklieri hareket halinde

Bende kundak yapıyorum 4.aya kadar yapılıyor sonra gelişimi için önerilmiyor, önce bir kolunu açıp uyutucam bir iki gün sonra diğer kolunu öyle alıştırrmayı düşünüyorum

1 Beğeni

Sizinki ne kadarlık bende 4 aya kadar yaparım heralde bizimki kundağı seviyor

1 Beğeni

3 ay 3 günlük benim oğlumda kundak yapılınca uyuyacağnı anlıyor hemen

1 Beğeni

Maşallah bizimki haftaya üç aylık olacak güle güle büyütün bebesinizi

1 Beğeni

İnşallah sizde sağlıkla büyütün teşekkür ederiz :hatching_chick:

1 Beğeni

Teşekkür ederim hep beraber insalalh rabbim korusun hepsini

1 Beğeni

Benim bebegim de 3 aylik , son bir haftadir aksamlari en az 1 saat ağliyor . Neden acab bir turlu cozum bulamadik

1 Beğeni

Hergun ayni saatlerde agliyosa gaz sancisidir. Bu aksam aglamaya baslayinca battaniyeye koyup esinizle sallarmisiniz eger susuyosa gazi vardir canim

İnce yorgan aldim ama onu ortmuyorum iki tane battaniye ortuyorum biri terletmeyen kumas digeri battaniye kollari disarda kaliyo yoksa yuzunu ortuyo

1 Beğeni

Büyüme atağı olabilir

Tm cnm bizim evimiz sıcak bende şuan kundak bı tanede ince battaniye örtuyorum ama kundaga alıştı bakalım uc aydan sorna yavas yavaş bende bırakıcam kundağı

2 ay 13 gunluk bebegim, gece uykuya 1 2 den once gecemiyoruz. Siz nasil 11 e cektiniz acaba ?