3 aylik bebislerr

Benik evde sicakdi yakiyorumda ama alttaki yok ev isinmiyo o yuzden. Yavas yavas birakirsin insallah canim alisincada zor oluyo bebeklere

1 Beğeni

Bende 2 hafta once yani tam sizin haftanizda 11 cekebildim gunduz uykusunu biraz gec uyutmaya basladim yoksa erken uyuyunca aksam 8.9 gibi bidaha uyuyodu bu seferde gece 1.30 dan asagi uyumuyodu

En son kacta uyutuyordunuz peki 11 e cektiginiz zamanlar?

Saat 4 gibi yatip 7 gibi kaliyo 9 dada yarim saat uyuyo 3 gundur hasta 10 gibi gece uykusuna gecdi bu surecde surekli uyumaj istiyo hasta oldugu icin

Anladim, aslinda oglumun cok uykusu geliyor ama dalamıyor bir türlü. Uyuyamadigi icin daha da hirslaniyor agliyow bu seferde. Ne yapacagimi bilemiyorum

Gaz sorununuzmu var ondanda uyuyamiyo olabilir

Kızlar ya benimde 3 aylık bebişim var ama emmek istemiyor bugün memeye gelince ağlıyor mamada vermedim hiç anne sütü aldı hep bugünde aşırı huysuz

Neyi var cnm geçmiş olsun bizimki de bugün hiç durmuyo üç ay atağını acaba sebezsiz ağlamalar var 2 ay 27 günlüğüz daha biz

Bugün bizimki de durmuyo cildirmama az kaldı durup durup ağlıyor

Aynı bizimkide öyle kafayı yemek üzereyim resmen zorla tutturmaya çalışıyorum ortalığı inletiyor

1 Beğeni

Üç ay atagi heralde allah yardımcımız olsun

Meme reddi arada oluyor geçiyor gene tekrar ediyor bende anlamadım gitti biberonda vermedim sadece emzik kullaniyiruz gece vermiyorum emzigide gündüz veriyorm memeyide gece emiyor uykuda gündüz direniyor adeta

Biz ne emzik ne biberon hiçbirini vermedim ya her sy atakmı olacak bu nasıl iş böyle​:face_in_clouds:

1 Beğeni

Valla bende anlamdım iki tane büyüttum onlarda varmiydi hatırlamiyorim yeni yeni duyuyroum çoğu şeyi sonradan hamile kaldım supriz bı şekilde​:blush:

4 ay daha zor diyorlar

1 Beğeni

Evet ya bende yorumlarda okuyorum bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler diyorum bi ergenlik biliyorduk şimdi ay ay hafta hafta atak var resmen​:smile: ataksız büyüyemiyorlarmı bunlar​:smile:

1 Beğeni

Aynen ya eskiden annelerimiz nasıl büyütüyor du burun temizliği mesela hiç yapmazlarmis annem kendin hapsirip çıkartıyordun diyo :smiling_face:şimdi doktorlar ilk dört ay mutlaka hergun yapılmalı diyor

Valla değişik işler inanki şimdiki çocuklar herşeyden nem kapıyor kayınvalidemgil köyde bugün buraya geldik kızım burda ayrı bir huysuzlandı geceyi nasıl edeceğiz bakalım

1 Beğeni

Bazı bebejler yerini yadirgayabiliyor inşallah sorun çıkarmaz

1 Beğeni

Ya bide bir yere giderken evi götürüyoruz inanki şunu aldık mı bunu aldık mı eşime diyorum daha alacak bişeyimiz var mı:smile:

2 Beğeni