3 aylik bebislerr

İnsallah gecer hemen canim kolik cok zor

1 Beğeni

Bizimkide öyle malesef insalalh biter biran evvel

Valla bende bılmıyom suyla sılıyom ılık yapmıyomDa normal pamugu cesmeye tutup sıkıp sılıyom gozu kucukldu galıba ama keyfı ıyı anlamadım ne oldu .

Sağol cnm insalalh

1 Beğeni

Saglik ocagi yakinya yarin bi gotur canim

1 Beğeni

Ben normal kıyafeti ile yatırıyorum uyku tulumuna 5 6 aylıkken geçerim diye düşünüyorum üstüne kalın battaniyeler oluyor ya bebekler için ondan örtüyor um sadece

2 Beğeni

Göz doktoruna gidin antibiyotikli krem yaziyo onu kullandım 3 gün geçti benimki doktora sorarsanız göz yasi kanali tıkanıklığı diyo annelere sorarsanız gogsunuz gözüne degmistir ondan diyo​:joy: kısacası doktora götürün mutlaka yoksa geçmesi zor

1 Beğeni

Böyleydi bizimki hatta bazen acamiyordu o kadar kapaniyodu gozu

1 Beğeni

Bende öyle yapıyorum zaten önümüz yaz bı yane almıştım uyku tulumu ama çıkart giydir zor oldu yazında gerek olmaz zaten

1 Beğeni

Ben bilerek 1 2 yaş aldım kışın giydirirm diye şimdi ihtiyaç duymuyorum seneye giydirirm

1 Beğeni

Allah sukur gectı 1 gunde gozune sadece ılık su ıle sılıp masaj yaptım.

1 Beğeni

Tekrarlıyor maalesef eğer benim attığım resim gibiyse …bizde de bı kaç gün olmuyordu sonra tekrar başlıyordu

1 Beğeni

Bende kendi sütümü disk pamuğa sıkıp onunla siliyordum

1 Beğeni

Boyleydı

Hayir gazini cok rahat cikariyor hem agizdan hem popodan, gunduz bu sorunu yasamiyoruz hic. Emziriyorum yatiriyorum direk uyuyor 1 bucuk 2 saat en az. Ama gece uykuya gecene kadar cok zorluk cekiyoruz. Surekli emmek istiyor cekince yatiriyorum ya agliyor yada 5 10 dk sonra uyanıyor. Gece cok zoe oluyor

Karanlıktan mı korkuyor acaba gece lambası falan kullanmayı denediniz mi

Kirmizi ışık kullaniyorum. Uykuya daldiktan sonra fik rahat uyuyor ama tek sorun uzun uykuya gecis de anlayamadim bir turlu uaeim buyudukce o da degisir diyorjm sadece

2 bucuk aylik daha karanliktan korkmayi bilmiyordur bence diye düşünüyorum :smirk::frowning:

1 Beğeni

Evet korkma değildir de görünce kendini daha iyi ve güvende hissediyordur belki. Benim oğlumda derin uykuya geçmekte çok zorlanıyor çözüm bulursan banada söyle lütfen :sweat_smile:

Aynen bahar geliyor

1 Beğeni