3 aylik bebislerr

Kendi kendine uyutmasını nasıl öğrettin ya bin kere maşallah, benim oğlum desteksiz uyumayı geç desteği çektiğin an uyaniyor gündüz, babası ayakta salladı birkaç kere ona alıştı yere koyunca uyanıyor düzeltmek istiyorum bunu nasıl olur hiç bilmiyorum

Bende sallamayın dedim durmuyor diye salladılar şimdi sallanarak bile çok zor dalıyor uykuya gündüz uyurken bile sallanmak istiyor. Biz öğretiyoruz aslında nerden bilecek yoksa sallanmayı, maşallah senin kızına inşallah hep böyle devam eder

Aynen o yüzden bende bı yere gitmek içimden gelmiyor üç aydır eve kabandim kaldım​:smiling_face:

Bizimkide öyle sallamadan uyumuyo ama besiiginde sallıyorum geceleri direk memede uyuyo bı yere gitsem nasıl uyutuurm bilmiyom besiksiz kolda sallamaklada uyumuyor

Selamün aleyküm :smiling_face_with_three_hearts: bizimki kundağı ilk ay bıraktı kundak derkende sadece ellerini sariyodum ayaklar rahatti ama daraldı bizimki elini çıkarmaya çalışırken uyandı hep bende serbest bıraktım şimdi elleri başının yanında gayet güzel uyuyor gazı olmazsa uyanmiyo öyle sıçrama vs yaşamadım ben …sende kademeli azalt bence hergun biraz daha gevşek yap kundagini öyle öyle birakirsiniz

Massallah massallah prensese saka.maka buyuyolar daha dun gibi zaman gecmiyo diyoduk :joy: insallah duzenleri hep boyle gideriz canim ya bizimde dogdugundan beri geceyi biliyo daha hic gece uykusunda sorun yasamadim sukur 1.30 da uyuyodu onuda 10.11 arasina cekdik cok.sukur benim korkumda hem 4 ay atagi hemde ilk disde bozulan uyku duznei insallah ilk disleride kolay atlatiriz. Gaz sorunumuz bizim hic olmadi ben simdi gazini cikarmiyorum hic . Surekli oku canim resimde paylasmissin nazar degiyo gercekden allah koruusn

Memede benim oğlumda uyuyor ama gazını alırken uyaniyor gazını almadan yatırırsamda gazı gelince uyanıyor inşallah bu aydan sonra biter şu gaz olayı çok zormuş

İlk cocugum kolikde gazdan neler cekdik bikere cikarmasam gazini sancisi tutardi saatlerce aglardi acillik olirduk bundada hic gaz sorunumuz yok gazli bebek gercekden zor

Teşekkür ederim bende iki gündür bıraktım direk alıştı battaniye ile yatırıyorum altına sıkıştırıp uyku tulumuyla rahat edemedim altına yaptığın da geceleri çıkartırken zor oldu siz ne kullaniyorsunuz

Aynen ana kucağı ile gidiyorum bi anneme gidiyordum onada gitmiyorum uzun zamandır zor okdu çünkü bi kax defa denedim :smiling_face:evden taşıması zor

Maşallah benim diğer ikiz kızımda pramtureydi ve koliktiler sürekli hastanelere gider gelirdim gazı var derlerdi bundada gaz çok şükür ama atlatacak az kaldı 4 aya geçer heralde

Mecbur kalmadıkça gitmiyoruz ama eve kendimizi zor attık emzirmek için şekilden şekile giriyorum artık​:smile:

Amaa iyi demedin valla canim temiz bezi ilik suyla yikayip sil mikropmu kapti napti

İnsallah gecer hemen canim kolik cok zor

Bizimkide öyle malesef insalalh biter biran evvel

Sağol cnm insalalh

Saglik ocagi yakinya yarin bi gotur canim

Ben normal kıyafeti ile yatırıyorum uyku tulumuna 5 6 aylıkken geçerim diye düşünüyorum üstüne kalın battaniyeler oluyor ya bebekler için ondan örtüyor um sadece

Göz doktoruna gidin antibiyotikli krem yaziyo onu kullandım 3 gün geçti benimki doktora sorarsanız göz yasi kanali tıkanıklığı diyo annelere sorarsanız gogsunuz gözüne degmistir ondan diyo​:joy: kısacası doktora götürün mutlaka yoksa geçmesi zor

Böyleydi bizimki hatta bazen acamiyordu o kadar kapaniyodu gozu