Yürüyünce daha zor şimdi birakip tuvalete vs gidiyorsun rahatça o zaman ne yaptı nereyi deviriyo ay bardakları mi kırdı mutfağa girmese bari diye diye tuvaletten nasıl çıkacağını şaşırıyor insan
Vala doğduğundan beri
Hep mi ataklı
Bizim atak 3 ay 20 günlükken başladı . 4 ay 15 günlükken son buldu ağlama krizleri uykuya direnme bizi perişan etti hiç geçmeyecek sanmıştım
3.5 4.5 arası yani geçmiş olsun şimdilerde nasıl duzelebildimi uykusu vs
Çok şükür düzeldi
İyi masaallah daha iyi olsun inşallah
Amin inşaAllah cnm
Korkutmak istemiyorum kimseyi ama hatta pekte inanmak istememiştim bu duruma ana şuan 4 ay 14 günlüğüz ve geceleri uyuyan çocuk ne gece ne gündüz uyumuyor kıpır kıpır sürekli elini kolunu bağlıyorum 5 dk anca napcaz bilmiyorum mamada yemiyor napcammm napcam düşünüyorum
3.5 ayligiz henu 4 ay atagi gozukmuyo ufukda . Gece uyuyan bebek tek korkum gece uyku duzeni bozulmasin bide aşı oluyo 4. Ayda acaba odami etkiliyoki
Bende bugün tam olarak bunu düşündüm
3,5 aylık bizimde zaten bu zamana kadar düzenli uykusu yoktu bundan sonra olmasada şaşırmam artık bi gün 23 te uyuyor bi gün sancı tutuyor sabah 5 te uyuyor falan bide o gelsin şimdide gece uyanıp gülüyo oyun oynamak istiyo bağırıyo arada belkide başlamıştır
Kız ne ara paylastın dur yazan varsa ogrenek bende bılmıyom
4 ay 25 günden sesleniyorum her bebek farklıdır hep kızıyorlar bana söylediğim için ama ben hiç anlamadım atak mi uyku gerilemesimi noldu yasadimmi yasamadimmi, e bebek doğası gereği arada bıkac gün huzursuzluğu oldu bir gün iyiyse bir gün mızmız oluyor onun dışında coksel geciriyoruz çok şükür inşallah tüm bebisler de en az bizim kadar gülücük dolu geçirir ataklarını. Nolur bize de maşallah deyin
Benim bebeğim 3 ay 22 günlük ve 2 gündür burnumdan getirdi ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor uykuda ağlamaya başlıyor sallıyorum yok kıcağıma alıyorum yok ne yapacağımı şaşırdım uykusuzluktan başıma ağrılar girdi tam uyutuyorum yarim saat bi bekliyorum kesin uyumuş mu diye bakıyorum ses yok tam gözlerimi kapatıyorum ağlıyor tam uykuya dalıcam ağlıyor bugün uyumak istiyorum diye bende oturdum ağladım çok zor
4.aydaki asi geçen ayla aynı onda verem aşısı da vardı o daha zordu aşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum
Maşallah bârekallah Subhanallah La havle velâ kuvvete illâ billah
Allah yardımcın olsun biran önce atlatirsiniz inşaallah durduk yere sebepsiz ağlamalar bizde de var sanki iğne batirmislar gibi ağlıyor bazen gündüz uykusu bizdede yok gibi hacı yatmaz misali en uzunu yarim saat
Bizde 3.5 aylık olduk huzursuzluğu başlamıştı zaten üstüne bde grip olduk bebek ve ben şuan baya zorlanıyoruz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor hastalığında verdiği rahatsızlık var ama öncesinde de atak dediklerini fazlasıyla yaşamaya başlamıştık, hastalıkla ikisi daha zor oldu.
Amin hepimizin kendinden geçe geçe ağlıyor dışarıdan duyan der bu çocuğaa ne yapıyorlar öyle ağlıyor ne yapsam fayda etmiyor artık uykusu bastırıyor uyuyamıyor emerken uyuya kaldı diyelim 5 dakika sonra katıla katıla ağlıyarak uyanıyor gazını çıkartıyor 20 saniye susup tekrardan ağıtı koparıyor sonra zoraki uyutuyorum benim kızım böyle değildi imdaaattt