4. Ay atağı

Peki emmek istiyor mu bizimde durumumuz ayni siz gibi üstüne emmekde istemiyor, biz bide grip olduk bu haldeyken…

Çok geçmiş olsun ayakta dolana dolana emziriyorum yoksa benimki de tutmuyor

2 Beğeni

Rabbim şifa versin inşaallah bir an önce atlatirsiniz herkeste farklı mi oluyor Acaba demekki bazılarında 3 aylikkende baslayabiliyor o zaman

1 Beğeni

İnşaallah gecicidir Biran önce atlatirsiniz ağlayan bebek gercekten zor oluyor önceleri sankinligine alışıp birden böyle olmasida çok zor benim gorumcemin kızı 114 günlük doğduğu günden beri sanki atakta gibi ne uyuyor ne uyutuyor kadına 4. Ay atağı çok zormuş diyorum benim için artık normal oldu diyo​:face_with_peeking_eye:zaten hep ağladığı için atak matak bilmiyorum belki bende ters etki yaparsa az susar falan diyor

Ay görümcenizinki çok zormuş Allah yardımcısı olsun gerçekten sabır işi çocuk büyütmek benim kız ilk defa böyle sabah akşam ağlıyor ben dayanamıyorum

1 Beğeni

40 yaşında bide extra zor geliyor ona 18 sene aradan sonra 3. Oldu oda şansına doğuştan ataklı dogdu

3 ay 18 günlük oglum çok olmasa da duzenli sayılırdı uykulari herşeyi. 2 gündür uyku 5 10 dakikayı gecmiyor. Durmuyor surekli ağlıyor hep kucakta bazen o zaman bile susmuyor. Sırtı yere değdi mi sanki biseyler batiriyorlar gibi basiyor çığlığı. Valla 4.ay atagi buysa eger vay halimize. 2 gündür kafayi yemek üzereyim zaten duraansakin bir bebek degildi artik bundaan sonrasını nasil atlatiriz bakaljm. Allah aklımıza sahip çıksın hepimize kolayliklar versinn amiiinnn

1 Beğeni

Oturmak istiyor lar bu sıralar bence ondanda olabilir biizmkide dogrukmaya calsiiyo yatmakdan artık sikildilar sanırım

Yok bizimkinde oturma isteği falan​:sweat_smile: gaz damlasini düzenli vermeme rağmen bugün baya bı huysuz gören etinden et kopuyo sanır öyle agliyo emzirirken hoplaya zıplaya ayakta emziriyirum kucağımda çıt yok memeyi ağzına verince basiyo çığlığı :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun cnm bizimkide.cok gazlı bı bebek seninkidemi zort zort devamlı:grin:masaj yaptıkça baya çıkarıyor arka Arkaya nerden oluyor bu kadar gaz anlamadım gitti

1 Beğeni

Karnını ovdukca çıkıyor sanki içerdeadrn var sürekli uretiyo cikarsada rahatlayamiyor bazen 6. Ay bı bitse biz rahatlariz da hayırlısı:sweat_smile:

1 Beğeni

4 ay gecmezmiki ya altı ayda daha cok

Valla benim büyük oglanda tam 6nay çektik o bide :poop: yapamazdı ayda iki kere falan bazen daha fazla acile götürürdük lavman yaparlardı 1 hafta 10 gün rahat olurdu sonra bı daha oda çok aşırı gazliydi 6 aylık oldu sıp diye bittiydi keşke 4 ay sürse surda ne kaldı:sweat_smile:

1 Beğeni

3 ay 23 günlüğüz yaklaşık 10 gündür fazlasıyla yaşıyoruz, huysuzluk, uykusuzluk ağlamalar meme reddi felaket geldi cidden… zaten kolikti tam gaz bitiyo düzelcez derken bu oldu…

2 Beğeni

Offf erkek bebekleri gerçekten gazlı oluyor Muş o zaman desene benim ikisi kızdı 4 aylıkken gecmisti koliklerdi bide

1 Beğeni

Benimde kızlar öyleydi fitille yapardı

1 Beğeni

Bizimde dün gece burnundan getirdi yarım saatte bir uyandı sabahda zorla uyuttum

Benimkine hiç bişey islemezdi sadece lavman rahatlatirdi annem neler denetti bana mısın demediydi

1 Beğeni

Çocuk büyütmek çok zor ya heleki.uzun süre ara verip.tekrar dogrunca insan zorlanıyor 7 sene sonra dogurdum ben unuttum herseyi

1 Beğeni

Bu atak herkeste farlki zamanlarda oluyor anladığım kadarıyla kimse ne zaman geleceğini bilmiyor catkapi yani…benimkide almak istemiyor memeyi bazen bırakırsa diye kokrkuyorum