5 ay doktor tavsiyesiyle ek gidaya gecenler

Merhaba anneler 5 aylik doktor tavsiyesiyle ek gidaya gecen bebeklere neye gore karar verip ek gida baslaniyo acaba normalde 6 ay ama burda cok goruyorum 5 ayda gecenleri

Bizde 4 ay 17 günlüğüz doktor tadıma başla dedi 5 aylık oluncada ek gıdaya başlayabilirsin dedi 2 tane dişimizde çıktı 4 aylık olmadan bebek kendini belli ediyor biz yemek yerken o da istiyor mesela bunlar ek gıdaya geçmek için birer sebepmiş

1 Beğeni

Massallah canim erken cikmis disleri. Benim kizimda cok istekli yemek yedigimizi anliyo resmen istiyo agliyo dun kucagimda iftar aciyoruz kasigi agzima goturdukce oda aciyo agzini . İstekli olmasi onemli tabi istemeden zaten olmaz

Eğer sadece mama ile besleniyorsa 6 aydan önce başlatıyor doktorlar anne sütü alıyorsa 5,5-6 civarı yani bizim doktorumuz öyle söylemişti bayramdan sonra bizi de başlatacak geçen ayki kontrolde söylemişti mama ve anne sütü birlikte gidiyoruz şu an

1 Beğeni

Sadece mama aliyo canim ama bende yavasdan basladim tadimlara cokda istekli bakalim bayramdan sonra bizimde kontrol var sorucam bi foktora

Kiz ben tiktokta fln goruyom 4 aylik bebeklere fln havuc ,patates,elma ,pureleri veriyolardi.

1 Beğeni

Evet canim bende burda cok goruyom erken baslayanlari disari cikmisdim buharda pisirmek icin o aparati aldim simdi havucla armut koydum bakalim deneyecem

1 Beğeni

Gorselini atarmisin aparatı n

1 Beğeni

Bu canim trendyoldan alicakdim bakdim var burda bide kargo parasi vermeye gerek yok dedim

1 Beğeni

Kiz bu havucla armutu haslayip verince sevmedi ya ama agzini aciyo uzatinca :joy: sanki eksi bisey yemis gibi yapiyo suratini

1 Beğeni

Bu ne gi. Nasil oluyor bu bn hic gormedim boyle birsey :joy::joy::joy::joy:aman Allahim cahillik basima vurdu

Havucu ayri verseydin ya :joy::joy::joy:

Benim kiz zamaninda yokdu bu yeni cikmis heralde bende burda gordum ama guzel hasliyo kiz :joy:

1 Beğeni

Oyle yapacakdim catalla ezdim puturlu oldu mecvur ikisini bi blendra vurdum karisdi ikisi hahaha

1 Beğeni

Tadina bakdim guzeldi acaba koyumu geldi anlamadim ki :joy:

2 Beğeni

Hahahahha bugun babanesi pirsanin suyunu verdi bnm kiz da boyle yapıyordu :joy::joy::joy:ay kiz sen ankarilison ankardan gelde sevem sunu 3 saatlik yol

1 Beğeni

Aman bosa para vermeyim direk haslayip blender vuruyum.

Baska tadlar dene senin denedikleruni bnde yapam ilk sen yap​:joy:

1 Beğeni

Sen gel kiz bebeynen zor olur benim gelmem :joy: ogure bogure alisacaklar bacim

1 Beğeni

Suya degmeden haslanacak vitamini suya kalmasin bulursan al bundan zuccaciyelerde vardir kiz. Ben yaptigin tadimi yazarim sana izaman :joy:

1 Beğeni