Merhaba anneler 5 aylik doktor tavsiyesiyle ek gidaya gecen bebeklere neye gore karar verip ek gida baslaniyo acaba normalde 6 ay ama burda cok goruyorum 5 ayda gecenleri
Bizde 4 ay 17 günlüğüz doktor tadıma başla dedi 5 aylık oluncada ek gıdaya başlayabilirsin dedi 2 tane dişimizde çıktı 4 aylık olmadan bebek kendini belli ediyor biz yemek yerken o da istiyor mesela bunlar ek gıdaya geçmek için birer sebepmiş
Massallah canim erken cikmis disleri. Benim kizimda cok istekli yemek yedigimizi anliyo resmen istiyo agliyo dun kucagimda iftar aciyoruz kasigi agzima goturdukce oda aciyo agzini . İstekli olmasi onemli tabi istemeden zaten olmaz
Eğer sadece mama ile besleniyorsa 6 aydan önce başlatıyor doktorlar anne sütü alıyorsa 5,5-6 civarı yani bizim doktorumuz öyle söylemişti bayramdan sonra bizi de başlatacak geçen ayki kontrolde söylemişti mama ve anne sütü birlikte gidiyoruz şu an
Sadece mama aliyo canim ama bende yavasdan basladim tadimlara cokda istekli bakalim bayramdan sonra bizimde kontrol var sorucam bi foktora
Kiz ben tiktokta fln goruyom 4 aylik bebeklere fln havuc ,patates,elma ,pureleri veriyolardi.
Evet canim bende burda cok goruyom erken baslayanlari disari cikmisdim buharda pisirmek icin o aparati aldim simdi havucla armut koydum bakalim deneyecem
Gorselini atarmisin aparatı n
Kiz bu havucla armutu haslayip verince sevmedi ya ama agzini aciyo uzatinca sanki eksi bisey yemis gibi yapiyo suratini
Bu ne gi. Nasil oluyor bu bn hic gormedim boyle birsey aman Allahim cahillik basima vurdu
Havucu ayri verseydin ya
Benim kiz zamaninda yokdu bu yeni cikmis heralde bende burda gordum ama guzel hasliyo kiz
Oyle yapacakdim catalla ezdim puturlu oldu mecvur ikisini bi blendra vurdum karisdi ikisi hahaha
Tadina bakdim guzeldi acaba koyumu geldi anlamadim ki

Hahahahha bugun babanesi pirsanin suyunu verdi bnm kiz da boyle yapıyordu ay kiz sen ankarilison ankardan gelde sevem sunu 3 saatlik yol
Aman bosa para vermeyim direk haslayip blender vuruyum.
Baska tadlar dene senin denedikleruni bnde yapam ilk sen yap
Sen gel kiz bebeynen zor olur benim gelmem ogure bogure alisacaklar bacim
Suya degmeden haslanacak vitamini suya kalmasin bulursan al bundan zuccaciyelerde vardir kiz. Ben yaptigin tadimi yazarim sana izaman