Çok tatlı ya maşallah bende heyecanla başlamak istiyorum ama benim oğlum daha ağzını açmıyor birşey uzatınca daha bilmiyor
Baslarsin daha canim sadece anne sutumu aliyo. Bizimki bogazina duskun biraz kucagimiza aldigimiz zaman direk sofraya bakiyo
Bende çatalla eziyprum pütürlü oluyo baya bizimkide pek sevmedi havucu
Hajhahaj deli ya
Aha aklima bir fikir geldi . Bosa para vermeye gerek yok bende tel suzek var tencerenin icine korum altina da bira su korum suzege degmiycek sekilde oldu biti . Akil akil gel bana takil @Zeytül @Birprensesannesi bunu denen iste
Bizim burda yoktur inana kucucuk bi yer 100 tl ise 200 satar 300 satarlar 1
Valla ben aldım boş işe yaramaz aynı anda suyun içine giriyo bi iki kere yaptım çok gereksiz di normal suda haşlıyorum
Bende olk defa görüyorum nerden alicaz ay eksik çok para yok hersey cok pahali
Bnm düşündüğüm fikir nasil onu dene birde bn deniycem
Sonra dan bende böyle dşndm keşke boşuna para vermeseydim diye ama onla da uğraaşmıyom suda haşlıyom
Sen nerde oturuyon abla bnde var sana yollarım istersen
Hheee kesin ilk bas bende cok ozenir sonra onu da yapamamhata haslama bile yapamam direk yediklerimizden verim biz baharati az kulniyoruz zaten birdey olmaz
Erzurum daaa tsk ederim yaaa zahmwt etmeyin
Daha kendi yedklermzden vermedim ben aama kolay pratik tarfler var onları yapıyom
Seninki kac aylik bnmki 4 ay 14 gunluk
100tl aldim ben olirsa dene suzgeci bacim zaten hep haslsma vermiycez corbada yapicaz alns bosuna bida neye kullanacan kucuk bisey
Yarin pateres vericem baklm
Almiycam ya baktim int gereksiz geldi . Sen niye koşa koşa gitin paraya kiydin
Estağfurullah yakın olsaydnz gönderir dm valla hiç sorun değil
6 ay 9 gnlk