Ay inşallah bir de sırt üstünden yüz üstüne döndüğünü yazmak nasip olur en kısa sürede
İnşallah bende bekliyorum sizin gibi dönmesini
Oh massallah massallah canim tabiki bi gelisme aen egzersizlere devam et
Sütünüz tazyikli ise ön sütle çok hızlı akış olduğu için çocuğu şişiriyor olabilir bende de öyleydi
Tazyik durumu yok. Çalışma saatlerinde dahi göğsümü sağıyorum. Evdeki zamanda da bebeğim düzenli emdiği için tazyikli süt gelme durumu olmuyor. Ondan olacağını sanmıyorum. Ailem de diyor sen de küçükken toplu ve az hareketlerin ağırdı diye. Annem ben küçükken bacaklarım kollarım görünmesin nazar olur diye uzun giydirirmis hep.
Bir kere yapan hep yapar merak etme.. dönmüş işte hayırlı olsun
Oy maşallah, kız nasıl dönsün çocuk o tombişlikle . Muayenelerine götürüyormuşun korkma bence. Ve bence hazır çok hareket edemiyorken o tombiş bacakları kolları ye
Kız dönmüş ya daha ne maşallah
yere yada oyun matı neyse onda fazla kalsın biraz kendi kendine uğraşsın 1-2 haftaya diğer tarafa do dönüp sonra bizi gibi bütün evi döne döne gezer x
sonra sürekli gözün halıda yerde olur biaey düştü mü temiz mi ağzına atacağı bişey var mı saç mi o kıl mi
Yiyorum bol bol inşallah güzel haberlerle gelirim en yakın zamanda
yerde zaman geçiriyor oyuncaklarıyla, kitap okuyoruz şarkı oyun derken duruyor. Epey hareket de ediyir. Hatta popoyu da yana biraz çeviriyor ama kaldıramıyor
Ooh olsun olsun tombiş anca yapar hiç takma kafaya senin stresin bebise de geçer keyfini çıkarın
Tekrardan merhaba Bugün için randevu bulunca hemen aldım. Öğleden sonra doktor kontrolümüz var. İnşallah size güzel haberlerle gelirim
Hadi canım haberdar et bakalım
Kiizzz haber ver . Bişey yokmuş demeni bekliyoruzzz
Yeni yazabilme fırsatı buldum. Doktor fiziksel olarak bir sıkıntı görmediğini, desteksiz tam oturabilmesi için 9. Aya kadar süremiz olduğunu söyledi. Kilo ve toplu olması konusunda hiçbir şey demedi. Nöroloji doktorunun görmesini istedi ama biz zaten doğumdan hemen sonra 10 gün küvezde kaldığı için nöroloji ve kardiyoli bölümüne takipliyiz. Orada bir sorun çıkmadı şimdiye kadar çok şükür. Kan değerlerine bakmak istedi. Bugün kan verdik. Yarın sonuçlar için sabahtan gidip geleceğiz yeniden. Tekrardan bir nöroloji doktorunun bu konu için görmesini de istedi.
İyi canım vakti var bı anda yapıyorlar herşeyi zaten şaşırıyorsun sen sıkma canını herşey güzel olur inşallah
İnşallah Anne yüreği takıyorum kafama. Rüyamda oğlumu yürürken gördüm geçen gün. Allah’in izniyle hayırlısıyla en kısa sürede içimiz ferahlar inşallah
Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok iyi anlıyorum seni… Hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah.. bende tşk ederim ne yaptık sanki
Herkese selam Durumdan haberdar etmek istedim. Nöroloji ve nörogelisim doktorlarına çıktık. Bebeğimize çok az oranda bir gelişim geriliği tanısı konuldu. Çok şükür ki fizik tedaviye gerek yokmuş. Evde emekleme, dönme, oturma vb. Gelişimleri için destekleyici egzersizler yapacağız. Günde 45 dk. Doktorumuz bebeğin bu egzersizler sayesinde kısa sürede dönme, uzun süre oturma gibi hareketleri yapacağını söyledi. 3 ay boyunca egzersize devam edeceğiz. İnanıyorum ki o sürede bebegim birçok gelişim basamağını kendi yapmaya başlayacak. Hepinize ilginize ve desteğiniz için teşekkür ederim
Merhaba, gözünüz aydın, ne güzel egzersizlerle telafi edebiliyor kaçırdığı zamanları minikler o kadar hızlı öğreniyor, o kadar azimli oluyorlar ki en kısa sürede gelişim basamaklarını tırmanır Allahın izniyle
Canim benim hic merak etme 3 ay kalmadan bak neler oluyo sen gunluk egzersiz yaptir yeterki bizde 7.5 ayligiz kalca gelism geriligimizden dolayi alet kullaniyoduk 3.5 ay takili kaldi 1.5 aydir takmiyoruz ayagini hic basmiyodu inanki gunluk egzersizlerle sukur basmaya basladi yani kisa surede olur