9 aylık bebek azı dişi çıkartırmi

Kızlar oğlum 8.disini 15 gün önce çıkarttı fakat hala salyasi durmuyor çok huzursuz sürekli kucak istiyot üstü ıslanıyor elleri agzinda azilara doğru issiriyo parmaklarını erken cikarmi geriye çünkü azı ve köpek dişleri kaldı yan dişleri ve önleri çıkarttı azı dişleri dahami zor oluyor ne kadar sürede patlar çıkaranlar bilgi verebilirimi

1 Beğeni

Merhaba, 9 aylikken 4 azi disini birden çıkardı oğlum. En zor dis çıkarma donemimizdi.

1 Beğeni

Oy bacim ya bi alerji bi diş derken bi duzen olusturamadiniz dimi. Allah kolaylik versin bacim anlattigina gore diş insallah kolay cikarir

1 Beğeni

Öylemi ne kadar sürdü peki sürekli salyasi akıyor ve uyumakda zorlaniyor hiç bir iş yaptirmiyor sürekli ağlıyor calpol fayda etmiyor

Vallaha canım çok yoruldum yaz burnumdan geldi sürekli dış çıkarttı normal dişleri bitti simdide azilar çıkacak heralde eli ağzından çıkmıyor ne bulduysa ağzına sokuyor ağlıyor durmuyo gece uykuları berbat iki tane daha çocuğum var yemek bulaşık bunaldım valla bi buyuseydi diyorum hergin artık sıkıntıdan her yerimde yara çıktı ayaklarından saçımdan kan değerlerim bitmiş her yerim agriyo sürekli ilaç kullanıyorum kendimde ama fayda etmiyor alerjide şükür geçti heralde kan gelmiyor ama kabızlık yaşıyoruz birde yoğurt veririsem gaz yapiyor biri bitmeden biribasliyor

İnsallah duzelir bacim ya uykusu duzenli olsa en azindan sende uyuyamayinca vucut dayanmaz tabi tek cocukda degil dedigin gibi dikkat et sen kendinede

1 Beğeni

Sağol cnm inşallah senin kızın nasıl oldu kalçası

1. Ayda kontrolumuz vardi sukur bu sefer doktor bakdi asistan doktor bakiyodu hep 1.2 derece kalmis ameliyatlik bi durum yok aleti geceleri takin 2 ay sonra yine gelin dedi canim ama ben takmiyorum tamamen cikarttik zaten cok hareketli taksam asla durmaz burnumdan gelir
1 Beğeni

Canim doğa ne kadar dis çıkardı.

Azı dişleri daha da zor oluyor diye duymuştum.tabi bebekten bebege ve havanın sıcaklığına göre de değişir. Bizde alt 2 dışı vikartik üsten bekliyoruz huysuz ama .Birde dışının teki biraz yamuk .birseyolur mu acaba onu da bilmiyom. Ben hel kullaniyom ve calpol veriyom cok huzursuz olunca .

1 Beğeni

İyi cnm gözün aydın benim oglumunda sırtında bı tuaf çıkıntı var gibi tamda ne olduğu belli değil tek taraflı eğilince gözüküyor ama geçen doktora götürdüm bilemedi şehir Hastanesi’ne gönderdi

1 Beğeni

Evet azilar zor diyorlar bizim yanları falan çıktı üst dişinin arası açık bizimki binde bazılar yamuk ve çok küçük dış yapısı minicik

1 Beğeni

2 diş canim ustler cikacak gibi olduydu duzeni bozulduydu cocugun suan iyi dis belirtiside yok

1 Beğeni

Nasil kemik gibimi bacim bak gülhane gatada cok ünlü bi ortopedici var ben kizida goturdum ona adama yurt disindan gelen var etlik sehirin hemen yakininda burada Ali murat başak buna gotur bacim baska yerle ugrasma randevusu acilir acilmaz doluyo gece gunduz bak bul

1 Beğeni

Tmm cnm bu dediğin hastaneler ücretlimi ortepeideyemi alayım direk burda çocuk doktoruda gelimsel pediatri ye al dediydi

cnm boyle bişey çocuk eğilip doğrulur Ken fark ettim ben acaba bizim cocuklarmi alırken incitti yoksa başka bişey mi bilemiyorum dogudufunda yoktu

Bak yandan bakınca bı çıkıntı var kürek kemiğinin altında diğer annelere sordum cevap veren olmadı normalmi degilmi bilmiyorim senin bebeğin o yatirinca böyle bişey cikiyormu doktor belki gelişmesi gereken karisisinda bi kemik vardır gelişmemiştir gözümü ze.boyle görüniyor olabalir tam emin değilim gelişimsel pediatriye götür dedi ama ortopedi daha iyi anlar sanki

1 Beğeni

Evet bacim bariz belli cikinti oldugu sirt oturdugunda falanda cikiyomu. Sakin ihmal etme yok bacim askeri hastane Gülhane egitim arastirma diye bak kisaca adi gata yani etlik sehirle yan yana gibi okadar yakin. Eger randevu bulamazdan sehir hastanesine gidersen pediatri bakip zaten ortepediye yollar gibi. Bizde dogayi pediatriye goturuyoduk ordan ortepediye kons atiyilardi

1 Beğeni