ACİL! 🚨Sol kasık ağrısı!

Kızlar merhaba, dünden beri sol kasığımda dalga şeklinde gelip giden bir ağrı var. Dün gündüz başladı gece uyurken devam etti, geçti, sabah tekrar başladı. Ağrı bazen vuruyor (dalga şeklinde zonkluyor) sonra hafifliyor. Şu an 5/10 şiddetinde. Ağrım şuan artmaya başladı sol kasıkta duramamaya başladım :downcast_face_with_sweat: Dün bir ara tansiyonum 9/5’e düşmüştü. Kanama yok ama beyaz akıntım fazla. Geçen hafta reglim bitti. Spiral var. Benzer bir şey yaşayan oldu mu? Lütfen acil cevap verin duruma göre acile gidicem​:weary_face:

Cnm enfeksiyon olabilir yada kum düşürüyor olabilirsin kesinlikle doktora git belkide spirialden emfeksiyon kapmişya olabilirsin kayma felan yaptı ise…şuda geldi aklıma eğer kayma felan yaptı ise hamile kalma olasılığı da olabilir ben hamile kaldığım da sol kasık ağrısı çekerim hemde baya baya sende mi öylesin acaba?

1 Beğeni

Benim aklıma da enfeksiyon geldi, ben yeni evlendiğimde sistit olmuştum. Gittikçe şiddetlenen bir ağrıdı aynı tarif ettiğin gibi. Sık idrara çıkıyor musun? Sürekli idrarın geliyor gibi oluyorsa gittiğinde de pek yapamıyorsan enfeksiyondan olabilir. Ağrı geçmiyorsa diğer belirtiler de aynıysa bence mutlaka doktora git.

1 Beğeni

Enfeksiyon da olur , o tarafta kist de olur. Taş düşürünce mesaneye düşünce kasıklar da ağırır herşey olabilir canım

1 Beğeni

İdrar yolunu usutmuste olabilir misin acaba ,Kanada da sağlık sistemi nasıl acil e gidebiliyorsan gitmende fayda var

1 Beğeni

Yumurtlama doneminse yumurtlama agrisida olabilir benim her ay olur ve 2 gün çekerim. Önceden yoktu 2. Dogumumdan sonra başladı bendede

1 Beğeni

Kızlar acile geldim durumdan haberdar edeceğim sizi Allah razı olsun hepinizden ağrım daha da arttı yazdığım zaman bu kadar değildi duramadım acile geldik hemen

2 Beğeni

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birsey değildir fıtık vs gibi. Haber et bizede

1 Beğeni

Cok tesekkurler, alttan muayene yaptılar sürüntü ve kan aldılar. Kist olabılır dedı. Ultrason için bekliyorum

Ultrasona da girecegım haber verecegım canım, agrı kesıcı aldım o rahatlattı biraz

İnşallah önemli bir şey yoktur cnm​:palms_up_together:

1 Beğeni

İdrar testi kan testi ultrason alttan muayene hepsi temiz çıktı. Alttan sürüntü aldılar onun sonucu birkaç günü bulurmuş. Neden ağrıyor peki diye sorduğumuzda bilmiyoruz belli bir şey görünmedi dediler. Çok enteresan ya bu kadar ağrı çektim ama ortada bir şey yok, 6 saatte 1 ağrı kesici al dediler o kadar

1 Beğeni

Cok gecmis olsun benim aklıma bagırsak sorunu olabilir gibi geldi IBS acısından degerlendirilmesi icin dahiliye druna gorunmenizde fayda var..

Agrı devam ederse tekrardan bi ult cekilin kadın dogum uzm gidin derim cunku Acildeki drlar tecrübesiz oluyor..kist miyom vs görememiş olabilirler ultrason cihazları eski kalitesiz olabilir. Rahim arkasında olan miyomların net gorunmesi icin cihaz kalitesi onemli. İns onemli birsey degildir yarına tamamen gecmis bitmis olur​:palms_up_together:

1 Beğeni

Allah Allah gerçekten ilginç. Yine de iyi ki gitmişsiniz umarım önemli bir şey değildir de kısa zamanda düzelir çok geçmiş olsun :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Hastanede agrı kesıcı aldım 2 tane onunla duruyorum agrım gectı suanda çok garip ben kesin kist falan patladı sanmıstım ve sadece soluma agrı vuruyordu neyse bısey cıkmasın da içim rahatladı en azından​:downcast_face_with_sweat::disappointed_face:

Cok sagol canım​:folded_hands: çok şükür bişey cıkmadı agrı kesıcı verdıler gectı :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Hersey temız cıktı canım cok sagolasın ılgın ıcın

1 Beğeni

Benımde aklıma onlar geldı içim rahat etmedi acile gittim normalde dayanmaya calısırdım ama kasıkta solda (yanı bellı bır bolgede) olunca korktum acile gittim amaçok şükür birşey görünmedi canım

1 Beğeni

Çok sevindim cnm ya neden agrimiş peki

1 Beğeni

Bilmiyorum dedi :downcast_face_with_sweat:gorunen bırsey yokmus dedıklerı gibi üşütme olabılır ama ılk kez olunca cok korktum annem yıllar once aynı seyı yaşadı kisti patlamış doktor 5 dk daha gec gelmedınız ıyıkı demıstı o yüzden korktum acıkcası ama kanamam olmadı aslında ne bıleyım ya panik yaptım​:sad_but_relieved_face: