Test yaptim negatif cikti gebe degilim sicaklardan dolayimi olmustur yoksa hormonalmidir
Doğumdan sonra düzensizlik bir seneye kadar normaldir bence yeni yeni kendine geliyor vücut
Her ay oluyodum ama 18 20 gunde oluyordum
Düzensiz mi oluyormuş doğumdan sonra benimde günü gününe idi eskiden şimdi 10 gün geciyor ya korkuyorum bende bazen hamile miyim diye
9 ay oldu dogum edeli hep olurdum dun test yaptim ama negatif cikti bu sefer gecikti mevsimselmiki acaba bi olaydim stresten pskolojim bozuldu yaa
Canim 19 gun gecikti benimde dun olmaya basladim cok normal 5 ay olmayan bile var .
Ay nebilim stresten pskolojim bozuldu 9 gun gecti testte kesin cikardi demi
Aklima kurt dustu geri gidip baktim boyle cikmis warmi sizce ya nettede idrar buharlasmasndan dolayi olabilcgni soyluyor
. Uzun süre bekletilen testler yalancı pozitif sonucuna neden olabilir diyor dogru olabilirmi dun yaptim cikmadi bugun kurt dstu bakim dedm kutusndan cikarttm bktm boyleydi
Kiz bu pozitif duruyor .
Ayn cok bekleyince oyle oluyir ama sen isini garantiye al korunmadiysan bir daha test al bence .
Korunuyoruz cnm esim bn kndimden eminim diyor bunu dun yaptim bekledim cikmadi dun yapilan test az onc ebakim dedm boyle duruyo
Benim testlerim de böyle oldu, benimki daha silik çizgi ama. Ben doğumdan sonra hiç adet olmadım daha, kızım 7 buçuk aylık. Bugün kan verdim sonucunu bekliyorum ben de. Korunuyorduk biz de
Doğum yapalı 7 ay olacak bende henüz hiç olmadım mesela 1 seneye kadar olmazsam mecbur o zaman bi doktora görünmek şart olur ama normal şimdi düzensizlikler ya
Ben dun yaptim ustunden 1 gun gecti
Yaptigimda cikmadi bekledim cnku
En iyisi kan ver sen bi gorumcemde yapti cikmadi diye cope atti ben dayanamadim aradan baya gecdi bakdim copten alip ikinci cizgi vardi suan 12 yasinda kizi. Ama illa olacak degil de bekleyen testtede olabiliyo yada var cok silikdi bekledikce koyulasdi
Psikolojim bozuldu stresten ölcm
Benim önceki yaptığım testlerde de ne kadar beklese de silik çizgi bile çıkmamıştı. Bence varsa mutlaka çıkıyo, test bozuksa o ayrı tabi de.