Adetim 9 gun gecti

Bidadha yaptim

Bence hamilesiniz :see_no_evil_monkey: ben de kan tahlili sonucunu bekliyorum hala çıkmadı, siz de bence bir an önce kan verin

Evet var dunkinde dedigim gibi silikdi sonradan cikdi demekki gun gcedikce deger aglrtiyo bak bu sefer hemen cikmis

Cikinca yazin sjzde merak ettim

Tamam inşallah :see_no_evil_monkey: muhtemelen yarına ancak çıkacak sağlık ocağında çok geç çıkıyor genelde

Evet canim gec cikiyo hayirlisi olsun insallah

1 Beğeni

Hamilesiniz hayırlı olsun​:hugs::sparkling_heart:

Ayy benim de pozitif testim böyleydi Sevdaa hamilesin bence :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ay susun ya ins degilimdir

Hazir fegilim dha kizim 9 aylik​:pensive_face:

Teselli olayım canım bnmde öyle oldu 3 defa denedim 2 gün yaptım hep pozitif aksine o zaman hafta sonu kan testide veremedim felan kafayi yedim benimkide 6 aylıktı daha sonra kadın dogumcuya gittim kan verdim yoktu hocam bu neydi dedim kaç kez test yaptım pozitif di hormonlarla alakalı olabilir dedi… Eşimde ben eminim diyordu o korunuyor çünkü

Benmde esim kendimden eminim diyor tam net degil cnku hormonol oldgnu dusunuyorum yarn sglik ocagina bi gideyim bkim neydenmis

Gönlünce olsun canım

Sevda canim hamile olma ihtimalin %90

Benimki seninkinden de silikti atayim bak istersen . Bu cizgiler de hcg degeri yukseldikce cizgiler belli oluyor . Ben bunlari yaptigimda 1 aylik hamileydim.

Dur bakalim kan verdigimde cikar hormonalmi gebelikmi

1 Beğeni

Dogurdugumdann beri adet nedir unuttum

1 Beğeni

Dedigim gibi kadinin hormonlari 2 yil da anca duzeliyir. Dok. bile cocuktan yaptiktan sonra 2 yil bekleyin diyor.

Bekleyin diyorda allah verdikten snra ypck bisye olmuyor malesf

1 Beğeni

Orasi oyle. Kacamaklar istisna​:joy: