Ağustosta dogum yapan anneler yorumlarda buluşalım

Bebeğim 4 agustosta doğdu artik 8.ayı da doluyor elhamdülillah 9dan gün alıyoruz
Artik yemek yiyor bizimle gunduz uykulari duzenli ama gece 2 saatte 1 kalkma huyu hala degismedi dis kasintisi var ama hala ortada dis yok hic bir sekilde emekleme cabasi istegi arzusu yok​:joy::joy: ama yurutec cok seviyor
Artik oyuncaklariyla daha cok oynuyor kitap okunmasini seviyor disariya cikmaya bayiliyor
Emzige ve beyaz gürültüye bu ay veda etmeyi dusunuyoruz inşeAllah sizler neler yapiysounuz nasil gidiyor bebeislerler

8ayinda ilk disini çıkarmıştı küçücük çıkarmıştı benimkide.dişten sonra emeklemeye başlamışti galiba 9aydi

1 Beğeni

Merhabalar benim kızımda temmuz 18doğumlu. Yürüteçi çok seviyor, emekleme çabası yok ama kendi etrafında dönüyor bir şekilde bıraktığımız yerde kalkıyor. Yemekleri çok düzenli olmasada yiyor. Gece uykuları maalesef bizim de öyle. Ama geceleri bazen kendini dönderip üst gazını çıkardığını farkettim. Demekki gaz işi bizde hala bitmemiş.

1 Beğeni

Sizin bebeğinizde yabancı insanları görünce ağlıyor mu. Kızım eve gelen herkeseağlıyor resmen. Biraz uzaktan izledikçe belki alışıyor :sleeping_face:

Ben yürüteç hiç kullanmadım.
Doktorlar tavsiye etmiyor yürüteç.
Tutunarak yurumeyi öğrendi

1 Beğeni

Evet oğlumda bende hiç kullanmadım. Ama kızım ayakta durmak için can atıyordu. 3 aylıktan itibaren kendimi kaldırmaya çalışıyor, bizde yürüteç aldık arkadaştan. Çok fazla bırakmayınca güzel bir şeymiş. Evin içinde abisiyle yakalanbaç oynuyor resmen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet başta benim bebeğimde agliyor zaman gectikce alisinca duruyor

Evet benimki de hep oyleydi en bastan beri surekli ayaklanma istegi oturmak donmek emekleme hiçbirini sevmiyor ama yurutece bayiliyor

Sizde dis cikti mi hic

Cok duydum ama kullananlarda olumsuz etkisini hic görmedim tavsiyeniz icin teşekkür ederim

1 Beğeni

Artik kendi basina durup oynasin beni aramasin istiyorum mesela ben odada olayim baska seylerle ilgileneyim oynuyor ama ben gidince agliyor hemen

2aylıktan itibaren eller ağızda, sürekli ağzı akıyordu. Hala da öyle ama diş yok. Bekliylruz bakalım

Benim kızımda öyle, bazen beni unutuyor elindekilere dalınca ama görünce hemen ağlıyor alayım diye.

Rabbim sağlıklarını versin sizin 2.bebeginiz sanirim abisi var demistiniz benim ilk bebegim

1 Beğeni

Amin inşallah evet 2.bebeğimçok şükür. İnsan ilkinde çok zorlanıyor birde zor bir bebekse daha zor oluyor. Ama bir şekilde zaman geçiyor, her şey unutuluyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cok şükür benim bebegim zor degil ama ilk oldugu icin ister istemez cok evham oluyor birde ailelerden de uzagim

Oğlumda 5 Ağustos ta doğdu alttan 2 dişi var üstten 1 taneside gözüküyor çıkmak üzere. Sürünerek emekliyor uzun zamandır bu aralar daha da hizlandirdi kendini peşimden gelmeye başladı. Yabancıları gördüğü zaman baya ağlıyor zor oluyor sakinlestirmesi. Gece hala 1-2 defa uyanıyor gündüzleri de yakamdan hiç düşmüyor ayrılık kaygısından sanırım zor geçiyor baya yorucu oluyor benim için

1 Beğeni

MaşaAllah sizin bebeğiniz daha gelişim açısından hızlı çıkmış :smiling_face:

Benimki de bi dönem agliyordu ama simdi başkalarına gidiyor etkilesim etkiliyor bazen biz kimseyi görmüyoruz o zman daha zor oluyor alışması

İlk dişler için daha vakit var biraz da genetik olabiliyor böyle şeyler. Bizde öyle yalnız olduğumuz için de olabilir