Var mı gereksiz gördüğünüz, kullanmadığınız eşyalar???
2 bucuk aylığız. Çok gazlıyız. Bebeğim sadece kucağımda yatıyor. Beşik, arabası, anakucaşı, puseti hiç birinde yatmıyor. Keşke almasaydık diyorum. İnşallah bi gün kullanacağız.
Aldıklarımdan pişman olmadım aklım alamadıklarımda(not: gereksiz sırf var olsun diye aldığım hiçbir şey olmadı)
Böyle birşey almıştım neredeyse hiç kullanmadım
Bazen beşiğini de mi boşa aldık acaba diye düşünüyorum 13 ay oldu hala geceleri çoğunlukla yanımda bir gün yatar umuduyla bekliyorum
Duz kafa yastigi hic gerek yokmus bir sag bir sola yatirinca sorun teskil etmedi.
Destekli oturma ve oyun halisi asla ilgisini cekmiyor oyuncaklari
0-3 ay kıyafetler. Çocuğum sadece 1er kez giyebildi. 3-6 ay kıyafetler yenidoğanken bile daha rahat ettirdi.
2 aylığız ay ben de almak istiyordum bundan iyi oldu söylediğin
Ne kadarlık bebeğin, benimki şuan 2 aylık doğduğu günden beri hiç bıraktığım gibi yatmadı çeviriyor sürekli kafasını
Biz bunu 6 ay kullandık çok memnun kaldım. Bebeğim çok kusan bi bebekti bunu yatağının içine koyuyordum her hafta yıkıyordum benim için pratik oldu. Kendi yatağını yıkamam zor olurdu. Gün içindede bazen bununla ayağımda sallayıp onunla direk yatağın içine koyuyordum uyanmıyordu. Anneme ve kayınvalideme yatıya gittiğimdede bunu götürüyordum yatağı belli oluyordu.
Beşik asla orda uyumuyor mama sandalyesini 7 veya 8 inci aylarda almıştık keşke erken alsaydık
Bende kullanıp memnun olanlardan duyup almıştım ama benim bebek yaka iğnesi olduğu için bana yatmadı onda bende beşiği ile duvar arasına koydum park beşik bizimki hem soğuk gelmesin hemde kafasını duvara vurmasın diye başka türlü değerlendiriyorum para verdik o kadar
0-3 aylık kıyafetlere içim gidiyorrr isimli hastane çıkışı filan yaptırmıştım birsürü hiçbirini giyemedi kızım. Bide yaz bebeği olduğu için kısa kol zıbın çok al dedi herkes. Bol bol kısa kol zıbın almıştım. Ama doktorumuz ilk ay kesinlikle kısa yasak dediği için onlarıda giyemedi uzun kol zıbında 2 3 tane vardı çok sıkışıyordum. Tek alt almıştım biraz, onlara da hiç gerek yokmuş bizim genelde üstümğz çok kirleniyor alt tertemiz keşke tek üst alsaymışım daha çok. Bunlar dışında bebek arabası var, keşke almasaydım değilde keşke pusetli alsaydım dedim. Daha az yer kaplıyor ve daha kullanışlı. Küvet filesi de düz file soğuk oluyo köpüklü veya süngerli var onlar daha mantıklı her banyoda kundak seriyorum fileye. Keşke alsaydım dediğim anakucağı vardı geç kaldım ama yinede sipariş verdim dün az da olsa kullanmak istiyorum.
Zaten doğum öncesi ihtiyaçları almıştık sonrasında duruma göre almaya devam ettik öyle olunca çok pişmanlığım yok
Puset aldığıma çok pişman oldum
Merak ettim neden yasakladi doktorunuz kisa kol zıbını. Benim bebegimde agustos dogumlu hep askili yarim kollu zibinla durdu. Doktorumuz kisa kollu tulumun icine zıbın giydirdigimde bile isilik olabilir giydirme demişti.
Valla cok bi elbise almadim tas catlasa 7 takim anca aldim suana denk alip da kullanmadigim sey kilotlu coraplari suan 25 gunluguz yeni giydirdim daha 3 tane almisim bide bide coraplari bosa almisim eldiven de bosa hic birini giydirmiyom hepsini çıkartıyor. Gerisini hep kullanidigim seyler .
Bende öyle düşünüyorum boşa almışım dolabın üstünde bekliyor beşikte bile çok uyumuyo genelde yanımda uyuyo
Üşür yeni doğduğu için dedi. İncecik ama uzun kol giysin dedi. Bizde ya uzun kol zıbın ya sadece üst giydirdik hep