Merhaba arkadaslar . Kızım 30, günlük. Yaklaşık 10 gun once sivilce gibi başladı kızımın yüzü. Ama 4 gündür falan arttı ve fotoğraftaki gibi şuan. Bugun doktora götürdüm. Atopik dermatit dedi. Nemlendirici sür her gun yıka dedi. 2-3 tane önerdi nemlendirici. Mustela nin nemlendiricisini aldim. Geçmezse ilac verecek sanırım. Ama nemlendirici ve yıkmanın dışında baska napabilirim. Bu şeyi yaşayan oldu mu. Neden oldugunu da bilmiyorum. Cildi hassas dedi doktor. Ama muhtelemen bişeye karşı oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba canım geçmiş olsun Benim de bebeğim bir aylıkken olmuştu doktor bana bir krem verdi günde 3-4 defa sür dedi sürdüm bir hafta içinde geçti bide bebeği çok öpmeyin
Yeni doğan bebeklerde normal bir şeymiş doktor öyle söyledi bide bebeklerin yüzü çok hassas
Merhaba,aynı konudan bende muzdariptim bir hafta kadar önce.
Ben hametan kullandım pek faydalı olmadı.
Bepantol baby etki etmedi.
Hamazinc sürdüm sarı akinti gibi kusturdu.
En son zeytinyağı ve doğal hindistan cevizi sürdüm 2 günde azaldı ve topladi yüzü.
Belki fikir olur.
Merak ettiğim, şampuanı mustelamı kullandınız?
Hayır şampuanı ecowill kullaniyorum şuan. Bende bugun mustela nemlendiriciyr başladım ama sanki bugun kızardı bi de. Mustela yaparmi bilmiyorum. Aglamaktan helak oldum napicagimi bilmiyorum
Kimseye Opturmuyorum. Babasina bile sakalın varken öpme kafasini op diyorum. Bi tek ben öpüyorum o da yüzü boyle olunca bende öpmedm daha cok tahriş olmasin diye. Bu arada siz ne kullandiniz krem? İlac mi?; nemlendiridi gibi birşey mi
Normalds hassas bebekler ama benim vucudumda alerjik vücut en ufak seyden etkileniyorum, biseye alerji oldugunu düşünüyorum, bugunde ustune baya kızardı bu attığım fotograftaki lekeler var ve uzerleri hep kırmızı kırmızı
Doğal içerikli şampuan kullanmissiniz.Sicak ortamdan olabilir, anne sütü yağlı ise yüzüne geliyorsa o yapabilir.
Ben mustelayi kullanmayi bıraktım duzeldi yüzümüz boynumuz…Daha kötü durumdaydı.Umarim kisa zamanda cildi düzelir bebişinizin.
Benim kızımda da atopik dermatit olmuştu kulak arkalarında. Doktor bize direk bunu kullandirdi bir iki surmede geçti ondan sonra daha kullanmadık
Çenesine geliyor bende anne sutunden diye dusundum hatta ilk başta çenesinden başladı. Ama şuan ne yapacağımi sasirdim. Acaba hem ecowill hemde mustelaya mi alerji yapti. İnsallah geçer dualarınızı esirgemeyin lutfen
Tesekkur ederim bende doktoruma soracagim bir iki gune Nemlendirixiyle gecmezss hatta yarina daha kotu olursa krem soracağım, bu gonderdiginizi de sorarim öneriyor mu diye
Kesinlikle mutlaka doktorunuza danışın çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun benim kızımda da oldu aynısı. Doktor kullandığınız şampuan veya deterajan yapmış olabilir dedi. Bitkisel deterjanlar kullan yumuşatıcı kullanma bol su ile yıkattır dedi . Biz de mustela stelatopia aldık. Hergun yıkadım, sık sık nemlendirdim.bir kac güne hafifleyip geçti. Sabırla bekleyip denemek gerekiyor ama geçecek illaki çok küçük oldukları için neyin alerji yaptığını tam tespit edemiyosun
Kıyamam ya :((( çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar.
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Canım Bioderma atoderm kullandık bı haftada geçti kuruluktan oluyo
Hâlâ kullanmaya devam ediyorum sabah akşam yüzüne vücuduna çok etkili
Bioderma kullan canım bizde de var ben tüm vücut olarak Bioderma kullanıyorum
Geçmiş olsun,benim kızımda da var şuan 3 yaşında vücut yapısı çok hassas ve alerjik bı çocuk olduğu icin hala Bioderma kullanıyorum.Suan yüzünde ve vücudunda devam ediyor doktor sürekli nemli tutmamız gerektiğini söyledi