Başka çarem kalmadı..😞

Ay bu yorumları gördükçe rahatlıyorum mutlu oluyorum çok sağ ol vallahi bu geceden itibaren deniyorum arkadaşlar bana şans dileyin​:grinning_face::heart_eyes:

1 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum sabah yedi gibi kahvaltı yapıyorum akşam yemeğini 5.06 gibi yiyorum ve farkında olmuyorum aç olduğumun akşam eşim eve gelince anlıyorum yemek yemedigimi.. ama uyumamışsam o gün bana zehir gibi. Tuttum bu yorumu vallaha sen de benim gibi her şeyi denemişsin, akşama birlikte uyumak gelsin bakalım​:heart_eyes::sweat_smile::speak_no_evil_monkey:

İşte ben de ondan korkuyorum bizim yatak park yatak da değil normal büyük beşik. O yüzden yanımıza almaktan da korkuyordum ama ortamıza alacağım artık yapacak bir şey yok

Doğumdan beri kızım yanımda uyuyor. Ama ben sürekli beşiğe koymayı denedim. Doğumdan somra ilk 4 gün resmen hiç uyumadım. Kızım uyumuyordu çünkü, sadece yanımda ve kucağımda uyurdu. Anne yanı beşiğine koyuyordum orda da 10 dk sonra uyanırdı hep. Gece 4lere kadar uğraşırdım artık uykusuzluktan mahvoluyordum. Baktık olmuyor çoğunlukla yanımızda yattı. Eşimle ortamızda uyuyor 16 aylık olmak üzere kızım. Ben akşam önce uyutup beşiğine yatırıyorum. 3 gibi uyanıyor bidaha uyutup beşiğine koyuyorum ama yarım saat geçmeden tekrar uyanıyor. Bu böyle sabaha kadar sürdüğü için ben en sonunda dayanamayıp mecburen yanıma alıyorum yoksa hiç uyuyamıyorum. Son zamanlarda beşiğine biraz daha alıştı daha uzun süre uyuyor çok şükür. Yakında başka odaya alıştıracağım

1 Beğeni

Ay canım çok teşekkürler yorumun için, şimdi bebeğim 7-8 gibi uyuyor ama tabii ki de ne olursa olsun o saatte ben uyuyamıyorum 9-10 gibi uykum geliyor o yüzden önce beşinde uyutacağım yani ne kadar ağlasada yarım saat 15 dakika bir şekilde ağlıyor sonra 2-3 saat uyuyor o zamana zaten benim de uyku saatim geliyor uyandiginda meme verip kendi yatağımıza yatırıp birlikte uyumayıdeneyeceğim artık ama ilk uykusunu kendi yataginda deneyeceğim çünkü ilk uykusu biraz daha rahat oluyor 3 veya 3,5 saat uyumadığı için uykulu oluyor. Sonra uyandiginda da yanımıza alacağım artık.. :folded_hands::folded_hands:

1 Beğeni

Evet evet ben de tam olarka öyle yapıyorum çoğunlukla.

1 Beğeni

Benimkide tutmadı. Uyutmaya giderken 3 aylıkta olsa. Konuşurdum “bak şimdi yatağa gidiyoruz “gibi cümleler kurardım. Sonra mama verip kundak yapardım. Yatağa kor yanından giderdim. 3 kere ağlama hakkı oluyordu. 3ten fazla ağlarsa yanına giderek tekrar başa sarardım. Boyle boyle alışmıstı. Kendı kendıne oynar uyurdu yatağın içinde. Şimdi cellat​:joy: zor uyuyor.

1 Beğeni