Tam sana yazdım yine uyandı asla 4 saat uyumuyor 3. Saatte uyanıyor (3 saat ilk uykusnda gerş kalanlar 1 maksımum 2 saat)
İlin zormu desene
düzene girer umarım bi an çnce
Sadece emerek mi besleniyor mama veriyor musun? Kızım da mamayı kabul etmediği dönemler sütüm de yetmediği için gece daha sık uyanırdı sürekli emmek isterdi. Ben sonra mamaya alıştırdım geceleri uyandığında mama içirmeye başladım o zaman daha uzun uyudu ama çoğunlukla 3 saat arayla uyanıyor kızım da. Sadece emzirip uyutursam daha kısa uyuypr hala. Ben 3 saat uyumasına bile şükrediyorum hep kısa kısa uyuduğu için doğumdan beri.
Valla eşim oğlum rahat etmez diyip qyrı uyuyor belki o da öyle rahatını buldu![]()
bilemiyprım park yatağıda kaldırdık oo kadar yani
Canııııımmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
senin dediğini yaptım bebeğime uyku arkadaşı yaptım böyle büyk yumuşak peluş bir kedi oyuncağı vardı hatta yastık gibi bişeydi ama hiç oynamıyordu yerde duruyordu her neyse ona 2 gün giydiğim atletimi giydirdim(iyice tenimin kokusu bulaşsın diye) 2 gündür kafasını ona koyup uyuyor hem yükselti oluyor bence hoşuna gitti hem de kokumu hissediyor dediğin gibi
bebegımın kucuk tavşan uyku arkadası vardı ama hiç ilgilenmiyordu bile yatağında duruyordu ama bunu sevdi sanırım. Emin olmak için 2 gün bekledim oyle yazayım dedım. Ama ilk gün alışması uzun sürdü çok anlamadı. Allah senden razı olsun insallah hep boyle sevmeye devam eder![]()
![]()
herkes gorsun dıye buraya yazdım belkı denerler, isteyenlere oyuncagın fotosunu atarım ornek olsun diye. Belki de yastığa ihtiyac duyuyordu bilemiyorum. Çoook teşekkür ederimmm.. @Kuti
Ne demek canım benim çok sevindim rahatlamana , uyumasına
maksat senin kokunsa mutlaka işe yarayacaktı . İnşallah böyle devam eder. Güzel güzel uykuları olsun bebişin ![]()
![]()
![]()
Amin canım inşallah
bu fikri verdiğin için ne kadar tesekkur etsem azdır ![]()
![]()
Canııııımmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
senin dediğini yaptım bebeğime uyku arkadaşı yaptım böyle büyk yumuşak peluş bir kedi oyuncağı vardı hatta yastık gibi bişeydi ama hiç oynamıyordu yerde duruyordu her neyse ona 2 gün giydiğim atletimi giydirdim(iyice tenimin kokusu bulaşsın diye) 2 gündür kafasını ona koyup uyuyor hem yükselti oluyor bence hoşuna gitti hem de kokumu hissediyor dediğin gibi
bebegımın kucuk tavşan uyku arkadası vardı ama hiç ilgilenmiyordu bile yatağında duruyordu ama bunu sevdi sanırım. Emin olmak için 2 gün bekledim oyle yazayım dedım. Ama ilk gün alışması uzun sürdü çok anlamadı. Allah senden razı olsun insallah hep boyle sevmeye devam eder![]()
![]()
herkes gorsun dıye buraya yazdım belkı denerler, isteyenlere oyuncagın fotosunu atarım ornek olsun diye. Belki de yastığa ihtiyac duyuyordu bilemiyorum. Çoook teşekkür ederimmm.. @Kuti
@Busra canımm merhaba gönderini gördüm ondan etiketledim sende bunu dene mutlakaaa
Fikrimi uyguladığın için ben sana teşekkür ederim canım![]()
![]()
![]()