6 aydan once yasak kendi kafasini kaldiracak durumda olmasi lazim.saga sola donebilmesi lazim.ama yerim ben onun tontis totosunu ne tatli duruyo tam yemelik masallah subhanallah.bide yastik bu yuksek canim hic yastik bile kullanmasanda olur sade eger refluyse yuksek yastik gerekiyo.
Kendisi böyle yapıor cevırdıgımde uyanıyor sırt üstü uyumayı sevmıyor teşekur ederiz teyzesi
betülden size gül ![]()
Reflü yastığı var zaten ona küstü dıe bunda yaptım ama o reflu yastıktanda atıyor kendını uykusu hiç guzel degıl bazen kayınvalıdemlere gıdınce yerde uyutuyorum bı bakıyorum yatağında degıl surun sürüne surun aşağı kadar gıdıyor uyur gezer olmaz İNŞALLAH ![]()
Pozisyonu çok sıkıntılı. Tehlikeli evet sırt üstü alişmali. Yastıkla da yatirmiyoruz hic. Döndüğü zamana kadar siz yön verirsiniz. 13 ay olduk biz hâlâ yüz üstü uyutmam. Bazen gece öyle görürüm hemen düzeltirim. Kendi dönebildiği halde.
Yastıkta yatırmıyorum düşmesin dıe etrafına barikat yapıyorum normalde pembe batanıyesının yanında ıdı surune surunw boyle gelmış ama duzeltınce hemen uyanıyor ve carlıyor bıde sureklı parmagını emiyor ne yapıcam bılmıyorum
Ilk hafta ebe gelmisti Ebe bana kenardaki susu bile kaldirtti yuzu gelirde nefes alamaz diye allah korusun besik kazalari cok oluyo dedi mumkun oldukca sade tut dedi.benim oglanda ayni buyuk yataga bile yatirsam bile bir koseye biraksam obur kosede buluyorum.ama mecburum duzeltmeye uyanacagini bilsem bile.uyaniyo zaten bazen sonra tekrar yeni bastan ama napiyim sonradan pisman olmaktansa canim.varsin uykumdan oluyum aman alistim artik.
Onun bundan var kı bu yüzunu boyle yataga yapıştırmak ıstıyor kundaklasam yenı dogan bebekler gıbı bı tehlikesı olurmu ki
Bu aksam öyle denıycem bakalım eger cok aglamazsa acmıycam çok huysuz bir kız hemen çarlıyor..![]()
Ama bu şey iyiymiş eger bu aksam sorun cıkarmazsa İNŞALLAH yarın bundan sipariş verıcem hoşuma gıtı cok saol ablam ALLAH razı olsun
Ikea da bebek yastigi var benim oglanin yastigini bi gorsen soke olursun al bak gosteriyim.
yok denecek kadar inceYatakta da uyutmasaniz çok iyi olur
yastıkları aşıyorlar düşüyorlar. Siz bilirsiniz tabi yine de.
Bisey degil ablacigim her sey bebeklerimiz icin onlar iyi olsunlar yeterki.ben bi namaza kaciyorum… sonra donerim InsaAllah oglan uyudu sukur….
Dönebildikten sonra yüz üstü yatmasında sorun yokmuş ama beşikte oyuncak dahi olmasın diyorlar burnu kapanır nefes alamaz diye. Yastıklar da çok olunca tehlikeli diye biliyorum. Bir de yatakta yatırmak tehlikeli oluyor gerçekten asla düşmez oraya gidemez dediğim bebeğim yatak ucuna kadar kendini sürükleyip düşmüştü çok şaşırmıştım. Barikat yapmama rağmen düştü yani. En iyisi beşikte ince ve tek yastıkla uyutmak.
Yok haklısınız öyle yapıcam artık ya yerde yada kendı yatağında uyusun şuan ellerı baglı ve 3 kere agladı uyandı uyuyamıyor ila yüz üstü bugun mesaim var kundak yaptığım için dayanabıldıgım kadar dayanıcam
Aynenn öyle yapıcam artık ders olmadan çare bulmak gerek o yuzden yataknona yasak bunda sonra teşekkür ederım ![]()
Kundağı acıyorum o zaman zaten yüz üstü uyumaya can atıyor ![]()
MAŞALLAH MAŞALLAH ![]()