Bebeği bu şekilde uyuyan varmı

MAŞALLAH ALLAH korusun cünlemızınkını cok tatlılar yaa

durmadı kundaktan actım hemen uyudu normalde saat 9da uyur ama kundaklı dıe uyumuyorsun hep mız mız dı attım kundagı şimdi mışıl mışıl uyuyor benımkıde boyle bir antıka :grinning_face:

20 günlük falandı bu fotoğrafta. Şu anda neredeyse 16 aylık hala böyle yatiyor

11 ayligiz ben duzeltiyorum o boyle yatiyo gecede bu yuzden surekli kalkiyorum bide ustu acik

uyuyo tepip aciyo ustunu

Benim 10 yasindaki kziimda gozu acik uyuyo bazen uyanik saniyorum duzelmedide niye boyle uyurlar bilmiyorum

Ya yerim totoya bak benim kızım da böyle yatıyo bazen hatta ben çeviriyorum daha rahat uyuyo diye

Aynı valahı şimdi havalar ıyı tam soguk olunca hep uzerını örtmem gerek deve kuşları gıbı totuşlar havada hepsinin :grinning_face:

Demekı bazı bebekler dogustqn oyle sızınkılerı gorunce içim rahatladı :grinning_face:

Yerim onu :face_blowing_a_kiss: çok ciddi duruyor senın kız belkı uykusunda da o ciddiyeti koruyor dıe düşünmedim degıl :grinning_face_with_smiling_eyes:

Benimki de boyle uyuyor 7.5 aylık asla sırt ustu yatmıyor

Tulum alicam artik az kalin giydirsem terliyo bide napcaz bilmiyom canim

Aynen vala bende tulum alıcam mecbur bızım ev sobalı cok lazım sıcak elbiseler bıze

Bizimkide yastikda yatarsa daha rahat uyuyor ince bı yastuk yaptım ona ama çok kafası terliyor bu seferde sizinde mi oyle

Yok terlemiyo yattigi oda 21 22 derece olmasi lazim dedi ebem.

Sen bunun abisini gorseydin​:joy: 18 gün yenidofan giydi direk 3-6 aylık giydik :joy: şimdi 12cyasinda benim ayakkabılarımı tisortlerimi giyiyor.. 14 yas kıyafet alıyorum

Öyle her işi ciddi yapar :joy:

bizdede durumlar ayni :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Aslında tosun değil ama kemikli bir çocuk.. büyük danam benim :joy:

Ya konudaki fotoğraflar çoooook güzel :grimacing:

:smiley:totuşlar havada hepsının neredeyse :grinning_face: