Bebeği bu şekilde uyuyan varmı

Hahha evett :joy:

Kesinlikle doğuştan böyle ben duzeltince uyanıyordu saldım gitti :joy:

Amin inşallah.. teşekkür ederiz teyzesi :heart:

Benımkıde oyle bende saldım zaten 3 cu olduktan sonra benım rahatlık baya ıyı :grin:

3 beni korkutuyor.. bıyık oglani büyütürken 10 çocuk büyütmüş gibi yoruldum. Küçük oglanda az biraz içimizden geçiyor (imdaaat​:shushing_face:) bana yetti 3. Allah isteyene versin inşallah :white_heart:

Olanlar bıraz zor ya ALLAH kolaylık versın ama bırde bu böceklere bence bır cıcek lazım kızlar cıcektır :rose: :palms_up_together: benım 2 kızım bır oglum var dedıgın gıbı içimizden gecıyor oglan :grin:

Yok yok ben çiçek sevmiyorum :joy::joy::joy: Yarabbi Şükür diyip kenara çekiliyorum :joy:

Ee sen oyle dıorsan :rofl:

Ben buna sesli güldüm.. ne güzel ikna oldun sen öyle :joy::joy::joy:

:rofl: cünkü kocama hep öyle dıorum ve alışkanlık olmuş bana neden cünkü kocam hep haklı :rofl: :rofl:

Ahh su kocalar.. anaları buyutemiyor bize verip bizden mucize istiyorlar :joy::woman_facepalming:t3:

:grin:

Tesbih mi çekiyor minnoşum Maşallah Maşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Uyuyo bnm hanimefendi

Bakalım bizim küçük nasıl uyuyacak. Büyük oğlum deli yatıyor. Uyurken örterim üzerini anında ayağıyla iter. Bazen ayağını bekletir örtmeyim diye. Kundaklamadığım için böyle olduğunu söylüyorlar ama alakası var mı bilmiyorum.:sweat_smile:

Annelerının tosunum bizimde öküzlerımızdır :grin:

Özlü söz gibi oldu kız :joy:

bence ibretlik söz gıbı :rofl:

Oda olur valla​:joy: sevdim ben seni :white_heart::white_heart:

ALLAH razı olsun bende seni daha doğrusu hepinizi :rose: :smiling_face_with_three_hearts: