Merhaba arkadaşlar. Bebeğim sekiz ay bir haftalık. Yedi aylıktan beri ağlama krizleri geciriyor gunduz gece sürekli aglıyor, kucak istiyor bazen o da işe yaramıyor. Geceleri cok sık uyanıyor şu son iki haftadır saat başı uyanıyor. Artık uykusuzluktan bende eşimde bittik. Yemek yerken de aglamaya basladı şimdi aniden kriz geliyor. Bugun hast gittik kabızlık var denildi fitil verdi dr kakasını yaptıktan sonra da agladı aynı sekilde ben yanından ayrılır ayrılmaz basıyor çığlığı.. Uykusunda yine agladı az once meme verdim geri uyudu.
Gücüm dermanım kalmadı..diş değil dedi dr baska sıkıntı gorunmuyor. Atak vs de demedi..
Bebeği 7-8 aylık olanlar sizde durumlar nasıl bu sekilde aglama krizleri yasayan ve soruna çare bulan oldu mu? Bu zamanlar gececek mi morale ihtiyacım var
Aynı şeyi bende yaşıyorum anlam veremedim bi türlü oğlum dokuz aylık ve sürekli kucak istiyor kucağıma alıyorum kucakta da durmuyor ne yapsam gideremiyorum rahatsızlığını annem bugün artık büyüyor keşfetme zamanı getir biraz kalabalığa çıkar çocukların arasına karıştır dedi öyle yapıcam aileme gidicem yoksa kafayı yicem eşimlede birbirimize çatıyoruz yorgunluktan çaresizlikten
Geçen bı doktor vidyosun da duydum benimkode 6 aylık yaklaşık bir aydır digru düzgün uykusu yok önce diş çıkarttı sonra hastalandı derken böyle devam etti orda doktor diyorki 6 ve ,8 aylıkken bebeklerde uyku gerulemesk olur sık uyanmalar vesayre olurmuş belki atakdir siiznkide
Eltimin oğluda 9 aylıkken öyle bir iki hafta ağlamıştı sürekli kucak istemişti şuan ,11 ayliknduzeldi siznki de atakdir
İnşallah düzelir inşallah onada üzülüyorum sonra kendime yükleniyorum nerde yanlış yapıyorum die zor bi süreç
Tam 8 aylık olduk. 7.ayın başından beri gece saat başı kalkıyor ve çığlık ata ata uyanıyor emzik almıyor gündüz desen yanından ayrıldığım gibi kıyameti koparıyor. Cidden bilmiyorum niye böyle Allah yardımcımız olsun.
İnsalalh her anne öyledir bende öyleyim geçenlerde çok sinirlendim saçma şeyler söyledim ama pişman oldum insan elinde değil.sinirleniyo
Birebir aynı durum hiç bişey le oyalanmıyor
Bide o var tabi sakin kalmaya çalışıyorum biliyorum çünkü pişman olucam sabrımın sonuna geliyorum dişlerimi sıkıyorum sabır çekiyorum pişman olucağım bişey demiym die çğnkü yine kendime kızarım sadece
Allah sabır versin hepimize çocuk büyütmek çok zor
Amin öyle gerçekten hele birde yardımsız olunca
Evet dısarı da nispeten daha iyi onu farkettim hem iyi uyuyor hemde cok aglamıyor. Eve misafir gelince yine sakinlesiyor. Havalarda iyi artık daha sık dısarı cıkaracagım ins. Bugun dısarıdaydık mesela ama eve gelince basladı aglamaya
Ben her gün çıkarıyorum ama bugün parkta da durmadı ağladı ordn da sıkıldı snırım hep yeni yerler yeni şeyler keşfetmek istiyor sanki
Benim oglumda emzik tutmadı hiç. Sizinde yedinci ayda baslamıs bebislerin durumu cok benziyor
Evet olabilir benimki de cok sıkılgan oyuncaklarıyla bile bes dk oynamıyor. Yemek yerken aglıyor mu peki?
Ağlıyor evet bu yemek yerken ağlamada yeni başladı önceleri zevkle yerdi şimdi yemeye başlarken ağlıyor bitene kadar
Bizde de yeni basladı yemek yerken aglama kucagıma alıp yediriyorum o sekilde biraz yiyor. Sizin bebeginiz dokuz aylık bu sıkıntılar yeni yeni basladı anladıgım kadarıyla bizim yedinci ayda basladı.
Aglama tarzı kriz seklinde mi sizinde yani normal bir aglama olmadıgı belli mi?
Benimkini kim gorse aglarken birseyi var kesin dra gotur diyorlar. Cıglık cıglıga son ses aglıyor nefesi kesiliyor o an elim ayagım birbirine giriyor kendimi cok caresiz yetersiz hissediyorum. Ne istediğini bilemiyorum uzun bir süre susturamıyorum.. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..
8 ay 10 gün hayatmda böyle bir şey görmedim oturup ağliyorum dediklernzn ×2 düşünün bzde asla uyumuyo yemek yemiyor sürekli mızmız sürekli ağlıyo bi saniye yanından gitsem çığlık atıyo bende dayanamıyorum artık yorgunluktan Uykszlktsn mahvoldum sinirleniyorum bağırıyorum kendimi tutamıyorum bi saattir uyutmaya çakışıyorum ama imkansız uyumuyo her geçen gün daha zorlanıyo düzenli gece uykusu vardı o da gitti tamamen dk başı ağlayarak uyanıyo inan sabrım kalmadı bu günler çabucak geçsin istiyorum
Benmkide ayni babasina birakiyorum mutfaga gidiyorum pesimden aglamaya basliyo durmuyo baskasinda benmkide cok agliyodu yemiyodu mizmizdi megerse bogazinda enfeksiyon warmis ondan durmuyormis
Hayır kriz tarzında değil normal huzursuz bi ağlama zaten ne veriyorsam durduğumda yada kucağıma aldığımda susuyor