Kumanda,telefon
hangi oyuncagıı verirsem vereyim elıp atıyor ama telefonla kumandaya sarılıyor vermek istemiyor sizinkiler
bir tane bebeği var onu çok seviyor .bir de terliği çok seviyor
ahh telefonu nasıl unuttum telefonu çok seviyor müzik dinlediği için
Bizim bitane pelus ayicigimiz war elinden hic dusmez nere gidersek o
Benimki ne zaman kel kafalı oyuncak et bebek görse çıldırıyo ![]()
erkek çocuğu diye almadım ama sanırım alacğaım![]()
Ayy bebek dedin ne zaman sevmeye başladı ki benimki pek düşkün değil daha![]()
Benimki niye sevmiyor yaaa ![]()
Ayyy kız erkek bebeklerde var artık onlarsan al
hemde barbi gibi uzun zayıf boylu felan
Erkek cocuklari kiz oyuncaklarini cok meraklilar etlin oglanlar bebek arabasi tencere seti kel kafa bebekler onlarl oykuyolar anneleride aliyo diyorm erkek oyuncakalrndan al boyle alistirma annesi ypiyo birazda kiz cocuguna hewesli ya
Ay yok onlara bakmıyo kel olcak etli olcak ![]()
şişko olanlardan ![]()
![]()
Benimkine sadece o brbeği alcam başka almam
bebek bezinin üstünde bebek resmi var yagidipgelip aaaaaay diyip öpüyor mesela![]()
![]()
![]()
![]()
Benim kızın elinden kitaplar düşmüyor. Hiç bebegi yok dıye siparıs verdım salı gunu fln gelır, merak ediyorum tepkisini.
He bide bu arabasını çok sevıyor
Bnimkide öpüyo muti kemiriyo hatyaa ayyy diyooo![]()
Ayyy en degerli şeyi sewiyor ya maşallah darısı bizim bebişlere![]()
Parmağıni burnuma sokup sonra ağzıma sokmaya çalışması en sevdiği oyunlardan biri ![]()
![]()
![]()
Ahahah senin bebiş daha ilginç bir oyucak seviyomuş![]()
![]()
Garajini seviyor beraber oynamayi seviyo otur otur.pelus zaten vazgecilmezi kum ve suda oynamayi cok seviyo…
yarin yarin yine dolduracaz galiba kralimizin butun ulke beraber kutlayacaz herkes disarda satis yapmak isteyenler satacak cok eglenceli kingsdayBizimki de oyuncak namına öyle düşkün olduğu birşey yok. Ama telefon, kumanda, kâğıt, peçete ver kenarda izle. Belki şu an dişlerini kaşıdığı içindir bilmiyorum. Topları ![]()
![]()
sever birde ağzına almak istiyor. Belki ilerde en sevdiği bir oyuncağı olur.
Birde saç sever.Teyzemin çocuğu battaniyesini severdi. Kimseye vermezdi gittiği her yere götürürdü ya. ![]()
![]()
Bunlara benim büyük oğlan bayılır. Küçük metal arabalar,garaj,otopark,rampa en sevdiği ![]()