Bebeğinizin en çok sevdiği oyuncak

Bu bizde olsa top niyetine kafayı almıştı ağzına​:joy::joy:
@Kuti bizimki de saç sever alsam mı oyuncak bebek diye düşündümde :sweat_smile:Bir sürü oyuncaklarıda var işin açıkçası :sweat_smile::sweat_smile:Aslında başta kendim doyamıyorum oyuncaklara da bakma…

2 Beğeni

Korkarız bundan :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: yarın uyanınca göstercem​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Hahahahahah çok tatlılar yaaaaaaa :heart_eyes:

Sıkıldıklarını kaldır yenilere yer açılsın​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Zaten değiştirerek çıkarırım hep. Hepsini birden çıkarınca çabuk sıkılıyorlar oynamıyorlar. Az az olunca değerli oluyor​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hiç gülesim yoktu​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Sizinkiler de sever inşallah. Benim kızda etkinlik yapmayı sevmiyor :joy:

1 Beğeni

@Eymenk maşallah​:heart_eyes: @Halimee topu bnim oğlanlarda çok sewiyor​:smiling_face_with_three_hearts: @Kuti bnim büyük oğlan korkuyor keloğlandan pilli bide yürüyor şarkı söylüyor​:rofl: @514habis_r inşlh gabiş luan kemirme aşamasında bide altınları sewiyor :sweat_smile:

2 Beğeni

Benimki çantama ve kuranıma :grin: :grin:

1 Beğeni

Ebebekde indirim war habis oyuncaklarda

1 Beğeni

Bizimki birde toplari cok sewiyo kimd egorse ister

1 Beğeni

Doğal seyler ilgimizi çekiyor habisimm, bir de zorla ağzimı actirmaya çalışıyor :,D

1 Beğeni

Benimde yuzle oynuyo bu agiz bu burun bu kulak bu sac tabi hollandaca kapmis okuldan beraber oynuyoruz baci

Benim kız da buzdolabi poseti.strec film.yagli kağıt.cop poşetleri kutularından çıkarıp onlarla oynamayı seviyor ama ben toplamaktan bıktığım için yükseğe kaldırdım hepsini mutfak eşyaları full ilgi alanımız

2 Beğeni

Benimkide unutunca çıkarıyorum bi iç çekiyor ki sorma​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Kız değil mi şimdiden altıncı:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Kucukken bize de yapıyordu Birce Naz. .Dur dur anası daha neler yapacak :joy::joy::joy::joy:

Magly var mı acaba dur bakam . Çok tsk ederim haber ettigin için. :light_blue_heart:

1 Beğeni

aslında çok farkında değildi ilk başta .ben diyordum ayy Bebek çok tatlısın diyip öpüyordum nennen diye uyutuyordum çok hoşuna gitti .şimdi kendisi de bir şeyler yedirmeye çalışıyor uyutuyor öpüyor .bebek nerde diyorum gidip getiriyor akşam yatarken yatağa onu da götürüyor .ayrı bir bağı oldu o bebeğe

1 Beğeni

Değişikmiş:heart_eyes::joy:

1 Beğeni