Bebeğinizin en çok sevdiği oyuncak

Bnde yapıyorumda ay may diyo sonra ısırıyo sıkılınca fırlatıyo :sweat_smile:

He valla bogazımdaki altını kulağımdakini çekiyo acayip hoşuna gidiyor parladığı için galiba​:heart_eyes:

1 Beğeni

senin ki 8 aylikya ondan olabilir 9 ve 10 ay baya fark ediyor gelecek zamanda sevmeme şansı yok bence ,:))

1 Beğeni

Ahahhaha senin kızın oyuncaklarıda baya farklıymış:rofl:büyüdükçe ilgi alanları değişiyor galiba

1 Beğeni

Ayyy dimi inşallah bnimde içimde ukte kaldı bütün bebeklerim duruyor annem alırdı geride derdiki büyüyünce oyna diye diye hepsini sakladık kızıma kısmetmiş galiba :heart_eyes::joy:

Benimki kumanda, peçete, katlamaya çalıştığım temiz kıyafetler, kırlent püskülü, temiz kirli hiç fark etmez nerde görürse görsün çorap :woman_facepalming:t2::grin: bazen eğitici tırtılını alır oyalanır en çok saçlarımı yolmayı sever :joy:

2 Beğeni

Süpermişşşş:rofl:benimkindede var katlayıp koyunca tutup aşağı çekiyor :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet kutayda öyle . Direk takıya odaklılar kolyemle oynayarak uyur hep . Küpemide bi kere kopartmıştı kulağımdan​:woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Yaaaaa :smiling_face_with_three_hearts: Canım Kutay​:heart::heart:merak ettim iç çekişini​:rofl:

2 Beğeni

Ayyy​:sweat_smile:yerim onun elini büyüyene kadar bizi dövecekler belli

1 Beğeni

Elleriyle besliyor oğlum anasını, su an için sorun yok :smiley:

1 Beğeni

Oh ohhh mis :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayy sorma bikac gundur benım kızımda oyle kazarak keşif buluyorlar ama malesef ıyı bir keşif degıl :grin: yapma dedıkce ınadıma yapıyor gözlerimin ıcıne baka baka yapar zili :grin:

1 Beğeni

Minik kaşiflerin kazı maceraları:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Birgün denk gelirse atarım :heart_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Hemde ne dövmek​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Bu ara benimkinin en sevdiği oyuncak bu çizim tableti :face_with_hand_over_mouth: gördüğü an oturup çizmeye başlıyor ya da bana çizdiriyor.

3 Beğeni

Ooo işi cok zor :rofl:

1 Beğeni

Hahaha alışır alışır nasılda hayretle bakıyor​:sweat_smile::heart_eyes:

1 Beğeni

Demi ama ben bir taneye zor bakıyorum kızım ıkız bebeklere bakacak. :joy::joy:demin bebeklerin biberonunu emiyordu​:joy::joy::joy:

1 Beğeni