Bebek ay güncellemeleriniz neler kızlar?

Zorla bı kaşık ikincide birakiuor yemek sevmiyor yani meraki yok sevmiyor sadece süt kilosu da iyi olunca doktor bakmıyor

1 Beğeni

benimkide çok yemiyo ek gidanin ilk başları ne versem yerdi 8. ayda bı bıraktı canı isterse anca yiyor kilosu normal heralde 10 aylıkken 8 450 yedi şimdi 11ay 10 günlük ne kadar oldu bilmiyorum

Bir yasinda 13 600 gram ama baştan beri bişi yemiyor dişten yada hastalıktan değil bir ara döner yiyordu o da menüden eksildi onu da yemiyor

1 Beğeni

maasaallah benimki 1 yaşında 9 kiloyu görürse ne âlâ çok iştahsız zaten abilerinden sürekli kaptığı hastalıklar iyice kesti iştahıni Dr mama falan demedi aynen ek gıda artı emzirme devam dedi

1 Beğeni

benim ortanca 4 aylıkken 7.5 kiloymus çok severdi yemeyi ağzı hiç boş durmazdi şimdiki 8 aylıkken anca o kadardi ağzına verdiğini cikariyo yada yumuyo yemiyo yediğinde toplasan her öğünde 1 yemek kaşığı anca oluyo

En azından denemiş mesela bişi versem midesini bulandırır oksurur ogurur çıkarmadan da oturmaz sevmiyor e bir yaşına girdi bende süt Bankası değilim bigun bitse napcam bilmiyorum

Aynen benimkide bu hastalandı ondan sonra böyle oldu güzel yiyordu uzun zamandır salyasi akıyor azı lar çıkacak ama hala çıkmadı çocuğu çok zorluyor

1 Beğeni

Zaman zaman olabiliyor Muş anne sütü ile zaten bi süre sonra doymayip yemeğe yoneleceklerdir yani kan degerlerine daha baktirmasin iştahsızlık kanalda ikgili diyorlar ama anne sütü ile kilo alışı iyiyse ondnda yemiyorlar emerekmi uyuyor peki uykusu nasıl gece

Kan degerlerine bı baktır eğer sorun yoksa seninki de aynı benimki gibi memeye güveniyor dur bizimki baştan beri kansız bir yaşına girsin aşıdan sonra tekrar bı baktircam kanlarina vitamin kan eksikliği de istahsizlik yapıyor mus

Benim oğlum Akdeniz anemisi taşıyıcı zararsızmis kan değerleri düşük kadin doktor altı ay sonra gel dedi ondn mı iştahsız acaba

1 Beğeni

Olabilir benimki de kansızlık var vitamin eksikliği demir eksikliği iştahsızlık yapar diyor doktorlar

Bir yaşında bakıldimi

Evet kurban bayramindan bu yana kanına baktiriyoruz yükselmiyor doktorda şüphelendi çok çok az yükseliyor işte test yapalım Akdeniz anemisi olabilir dedi neyse tarih verdi gittim Akdeniz anemisi taşıyıcı yani bende babada varmış nikah kiyarken kan verdik bişi demediler de neyse kandan mi bilmem bebeğimin yemeğe meyilli yok süte daldımi saatlerce ağzında kalsa yok demez

2 Beğeni

Oturtup yemek yedirmeye calisma o zaman bazen yemek istemezse oyle yapiyorum.ekmegini sehpaya koyuyorum geliyo gidiyo isiriyo.canim

Ne yol varsa denedim poğaçası öyle yaptım parçaladı ben görüyorum koltuğun altına ativerdi

Yemek yeme aliskanligini ogrenmesi lazim konsultasyon burosu varsa onlarla gorus.

Benim kızım da çok iştahsız normalde, kanı da düşük çıkmıştı o yüzden demir ilacını artırım demişti doktor. Artırdık ama bir ara kızım içmek hiç istemiyordu zorla içiriyordum o ara bazen vermeyi unutuyordum. Sonra farkettim ki demir ilacını düzenli kullanınca ve miktarını artırınca sanki iştahı açıldı gibi. Bestiron kullanıyoruz demir şlacı olarak, 2 ay kadar sonra randevumuz var değerlerine yeniden bakılacak şu an 1 yaşında kızım. Bana demir ilacının etkisi gibi geldi bir kaç gündür iştahı daha iyi gibi.

Banada bı kan ilacı verdi adını unuttum şuan gözle görülür şekilde iyi geldi e doktor dediki.degerleri yükseltmiuor dedi Akdeniz anemisi taşıyıcı yani bende babasinda varmış geçmiş yani etki etmez dedi altı ay sonra gel dedi altı aya kadar asla dayanamam altı aya pazartesi gidicem belki bi ilaç verir iştah için toz vardı yogurdun içine koy dedi tövbe etki yoktu ama kan ilacı verdiğimde etki gormustjm qzda olsa

Onun hakkında bilgim yok o ne demek

Cocuk saglik gelisim burolari ana saglik benzeri cocuk doktorlari oluyo cocugunun takibini yapip oneriler bilgilendirme veriyolar.