Bebek ay güncellemeleriniz neler kızlar?

Süt dediğin emiyor demi benimki de öyle sık sık emiyo

1 Beğeni

Valla lıkır lıkır içiyor

Yere otursam uzanaam hemen gelip içiyor çok şık emiyor evet

Hım ilgilenecem bu konuyla teşekkür ederim

1 Beğeni

Doğrudur kilosu iyi ama bu sorun yoktur belki beninkide öyle emmeye devam sık sık gelip emiyor benim ortanca kızımda öyldi 15ay sadece emdi ek gıda hiç yemedi 15.ayda kestim ondan sonra herseyi yedi

benimkinde hiç dis yok daha yaşına girecek nerdeyse

1 Beğeni

benimki bakilmadi Dr 1 yaşında bakılacak dedi

1 Beğeni

sen yurtdisindaydin galiba Türkiye’de öyle dediğin sende varmı hiç duymadım ben

Aslında annem diyor bizlerde iki yasna kadar bişi yememisiz sadece süt e içim rahat değil benim iyip onun yememesi

1 Beğeni

Ay bende bu yorumu yazarmiyim acaba bir gün 25 gün bebeğim çok zorlanıyorum çok acemiyim buyurmu büyüte bilicekmiyim diye düşünmekten duramıyorum

1 Beğeni

Kesinlikle öyle diyeceksiniz, kızım 1 yaşına girdi ne çabuk geçti zaman diyorum şu an :pleading_face: her anının tadını çıkarmak gerek. Şu an sizin için çok zor bir dönem biliyorum. O dönemlerde ben uygulamaya bile giremiyordum tuvalete gitmeye zaman yoktu. Ama şu an bunları kızım uyurken yazıyorum. Gittikçe kolaylaşacak merak etmeyin, canınızı sıkmayın. Onunla gülün onunla oyunlar oynayın, çevrenizden gelen yardımı reddetmeyin. Allah kolaylık versin her anınız güzel geçsin :relieved_face:

2 Beğeni

Yazarsin cnm uazarsn 14 aylik olcaz biz iki hafta sonra ilkde herkes acemi merak etme ne yapcani bilemiyor :smiling_face_with_three_hearts:

Yani birgün illaki yemek yiyecek öyle böyle sabır etmekden başka çare yok ben eğer alerjisi olmasaydı mama veriiridm bu aralarda yani yasindaa kadar emdi yeterdi heralde sabrım tükendi zırt birt uyanması sürekli memenyi aç kapat insan bubaliyor bu sure sonra

Beninkide 11 gün sonra 1 yaşına girecek bu aralar tuavekete bile gidemiyorum arkamdan ağlıyor sürekli ilgi kucak istiyor gecicimidir acaba 1 yaş atagimi

1 Beğeni

Atak olabilir veya diş çıkarıyor da olabilir. Kızım da bazen öyle ben dişe bağlıyorum çoğunlukla. Şu ara daha sakin gibi mesela ama çok sürmez bence :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Ayy beni bugün mahvetti azı dişi baktım morarmış iyice patlatamiyor çocuk üç gündür ağrı kesici veriyordum uyuyordu gece başka ne yapabilirim bilmiyorum

Memeyi yeme konusunda bi sıkıntım yok bilakis uykusu güzel akşam on olmadan çoğu zaman uyuyor sabah onda kalkıyor süt olmasa bitirdim her acıkınca kalkmadan memeyi ver tamam doğduğundan beri koynumda yatırıyorum uykuda sıkıntım yok elhamdülillah ama normal yemeğini de az yese tamamdır

1 Beğeni

Ama bugun bı yaş aşısı vardı huysuz ateşi vardı ilaç verdim idare oldu genelde uykuda sorunum yok yaramazlık evde kiricak biseyi yok serbest bı yese tamamdır

1 Beğeni

Valla bnmki hâlâ öyle daha fena artık dayanacak gücüm yok kalmadı bende Allah can sağlığı nasip etsin amin

1 Beğeni

Emerekmi uyuyor sık kalkarmi gece peki yada kaç saate bir emmek için kalkıyor çok uyanmasa bende emzirmekden rahatsız olmamda bu ara bide hasta ondanda çok kalkıyor ama geri dalamiyor yarım. Saatt birde olsa uyanıp meme emmek istiyor