Kaç aylık sizinki sıkmı uyanıyor
Ne yapıyor tam olarak
Yatarken Emer gece kalkınca beni arıyor sanki bu ağzına koyuyor bir emiyor ikincide uyuya kalıyor evdeyken uyur günde üç kez bile maşallah maşallah ama annem gile gitsem kayış kopar zaotedemiyorum
11 ay 27 günlük kızım
Ne gece uyku ne gündüz uykusu var hiç uyumuyo mesela dün sabah 8 de kalktı ondan önceki gecede uyumadı .ilk uyku yarım saat 45 dkka sürdü başkada yok yani tek uykuda ikinci hadi reddetti diyorum geceleri sık sık uyanmalar ağlamalar kimse uyutamiyor çığlığı basiuo yanından ayrilamiyorim ne gündüz ne gece kaldi bize ne yaptıysam yok yani banamisin demiyo uykusuzlukyan mızmız naptiysam uyumuyo yani uykusuzdu akşam 8 de uykuya götürdüm uyku hak getire yine uyandı her saat başı iki üç defa yetmedi gece 12 de uyandı ta 3 e kadar salladım durdum fayda etmedi ne yaptıysam sonra yattı sabah 5 oldu yine ayakta hala uyumadı gözü açık
Aynı beninkide öyle bir yaş atağında olabilir diş te olabilir yanından ayirlmami istemiyor tuvalete koşarak gidiyorim
Maşallah ne güzel
ilk dişimiz çıktı şükür 3 4 gündür yapışık ikiz gibiyiz sürekli miz miz bide yeni huy belledi akşama 10 buçuk gibi yatırıyorum 15 dk sonra geri kalkiyo gece2.5 3 e kadar oturuyoruz
yaşına 16 gün var
Betul prensesim 13 ay 6 günlük
4 tane üste 2 tane allta disi var
Henuz yürümüyor koşarak emekliyor ayakta 1 dakika ve 2 adım desteksiz geliyor
Anne baba deeeeeeede mama eliyle im im im onu ver onu yaptırıyor
Tencere tava ve su ile oynamayı çok seviyor kitapları babasi ablası gibi sevmiyor maalesef
Betül çorabını getir onu bana ver vs dediğim de yapıyor dönüşler maşallah güzel oluyor
Dışarı çıkmayı müzik eğlenceli şeylerde mutlu olan güler yüzlü bir bal şu aralar ısırma öpme sarılma hat safhada
Iyikiiikkii benim bal böceğim betus imanla kuranla sağlıkla afla afiyetle büyüsün ler hepsiiiii