Bebek ay güncellemeleriniz neler kızlar?

Yatarken Emer gece kalkınca beni arıyor sanki bu ağzına koyuyor bir emiyor ikincide uyuya kalıyor evdeyken uyur günde üç kez bile maşallah maşallah ama annem gile gitsem kayış kopar zaotedemiyorum

1 Beğeni

11 ay 27 günlük kızım

Ne gece uyku ne gündüz uykusu var hiç uyumuyo mesela dün sabah 8 de kalktı ondan önceki gecede uyumadı .ilk uyku yarım saat 45 dkka sürdü başkada yok yani tek uykuda ikinci hadi reddetti diyorum geceleri sık sık uyanmalar ağlamalar kimse uyutamiyor çığlığı basiuo yanından ayrilamiyorim ne gündüz ne gece kaldi bize ne yaptıysam yok yani banamisin demiyo uykusuzlukyan mızmız naptiysam uyumuyo yani uykusuzdu akşam 8 de uykuya götürdüm uyku hak getire yine uyandı her saat başı iki üç defa yetmedi gece 12 de uyandı ta 3 e kadar salladım durdum fayda etmedi ne yaptıysam sonra yattı sabah 5 oldu yine ayakta hala uyumadı gözü açık

1 Beğeni

Aynı beninkide öyle bir yaş atağında olabilir diş te olabilir yanından ayirlmami istemiyor tuvalete koşarak gidiyorim

Maşallah ne güzel

1 Beğeni

ilk dişimiz çıktı şükür 3 4 gündür yapışık ikiz gibiyiz sürekli miz miz bide yeni huy belledi akşama 10 buçuk gibi yatırıyorum 15 dk sonra geri kalkiyo gece2.5 3 e kadar oturuyoruz :face_exhaling: yaşına 16 gün var

Betul prensesim 13 ay 6 günlük

4 tane üste 2 tane allta disi var

Henuz yürümüyor koşarak emekliyor ayakta 1 dakika ve 2 adım desteksiz geliyor

Anne baba deeeeeeede mama eliyle im im im onu ver onu yaptırıyor

Tencere tava ve su ile oynamayı çok seviyor kitapları babasi ablası gibi sevmiyor maalesef

Betül çorabını getir onu bana ver vs dediğim de yapıyor dönüşler maşallah güzel oluyor

Dışarı çıkmayı müzik eğlenceli şeylerde mutlu olan güler yüzlü bir bal şu aralar ısırma öpme sarılma hat safhada

Iyikiiikkii benim bal böceğim betus imanla kuranla sağlıkla afla afiyetle büyüsün ler hepsiiiii

3 Beğeni

20 aylık

Artık makineyi boşaltmama yardım ediyor tek sıkıntı her verdiği nesneye bu ne diyor :grin:

4 Beğeni

1 yaş 5 günlük emeklemeye net başladı önceden asker gibi sürünüyordu artık bacaklarının üstüne gidiyor ..bu ara dış çıkarmakla meşgul zor geciyo bide ağzı yara oldu iyice huzursuz hersye ağlıyor sürekli kucakta

1 Beğeni

Zeynep 13 aylık oldu :smiling_face_with_three_hearts:

2 haftadır yürüyor. 7. Diş hala görünürde yok :face_with_hand_over_mouth: saçına hiç toka taktırmıyor. İştahı biraz daha iyi gibi, en sevindiğim gelişme bu şu anda :smiling_face_with_three_hearts: Daim olsun diyelim :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Benim oğlum da 2 ay 2 günlük

6700 gr

62 cm

Sadece anne sütü veriyorum

Geçen haftaya kadar uyku düzenimiz vardı bu hafta atak haftası olduğu için sanırım düzen felan kalmadı zorlanıyorum

Poposunda hafiften kızarıklık var pişik olmasın diye elimden geleni yapıyorum

Tummy times yapıyoruz zorlanmıyor hoşuna gidiyor hatta

Henüz daha ellerini felan keşfetmedi birşeyler tutmaya başlamadı sadece agu, gu gibi sesler çıkarıyor sesli gülümsemelere başladı

1 Beğeni

Mrb nasıl oldu oglun yemekleri yiyor mu kan verdinii sizde bende bugün verdim sonuçları yarın gidecem şimdi haktim kansızlık var bazıları çıkmamış o kadarda ilaç dikkat ettim ama yemek yemiyor ondanda eksiklik çıkıyor heralde

1 Beğeni

Valla cat pat bı kere yer üç gün yemez en azından eskiye göre birazcık daha iyi bugün peynirli yumurta yaptım iki lokma yedi gerisi yemedi öğlen arpa şehriye yaptım geçen yedi bugün yermi bence yemez ama zorluyorum doktora gittim kan ilacı da vermedi sidafer vermişti biraz olsun iştahını açmıştı e vermedi baktin içine sinmedi kendin alırsın dedi böyle seymi olur kendi kafama göre mi vericem e pekmez ıspanak balık falan veriyorum bakalım kontrole goturucem belli olur ancak geçen gittim ayniydi

1 Beğeni

5.5 aylık Cihangir

66 cm 7500 KGS

Oldukça fazla tukuruyoruz, sesleri taklit ediyoruz.

Ağzıma ne varsa götürmek yalamak istiyorum, oyuncak ayımin burnunu yerim

Oyuncaklari verilen nesneleri tutuyorum, ayımı, cingiragimi kimseye vermek istemem

Ayağımi ağzıma götürmeye çalışıyorum gücüm yetmiyor pes ediyorum ama basaricam çok az kaldı, annem öyle diyor .

Çok fazla gulumsuyorum hatta hızımı alamayıp kahkaha şöleni çıkarıyorum etrafımdaki herkes gülüyor

Kalabaliktan nefret ediyorum, çılgınca agliyorumki gitsinler annemle babamla tek kalıp sakince eğlenelim diye

Gün içinde birer saat olmakla birlikte 4 kez uyuyoruz , anamın sütü ve mama ile beslenirim.cogunlukla mama alırım gün içinde ama geceleri anne sutunden vazgeçmem inşallah

Annemle uyumaya bayılırım, babamı yataktan göndermeyi çok severim , annem ve babam çok şikayetçi ama napimm çok seviyorum

Aynen yemek yemiyorlar başka kan nerden beslenip alacaklar bakalım bize ne diyecek yarın gidecem sonuçlarına baktimda bizimde kansızlık Demir eksikliği ferirtin d vitamine hepsi düşük ilaç kullandiigm halde pekmez hiç ağzına surmuyo

Ben şırınga ile veriyorum napim başka türlü yemiyor

1 Beğeni

14,5 aylık oldu evimizin neşe pıtırcığı, miniğim :revolving_hearts:
11,5 kg, 82 cm
Evde peşimde fıtı fıtı yürüyor hatta koşuyor.
Yere çok kolay eğilip doğrulabiliyor. Çok güzel tutunup kalkıyor. Hatta bugün Sincanlı oturuşu yaptı :grin: Ankaralılık geninde var nasıl olsa :grin:
Anne,
baba,
dede,
teze,
pisi,
aç,
at,
al,
gel,
cıs,
to( top)
ol(gol)
ış (ışık)
cici,
mama,
han han,
hav hav gibi gibi kelimelerimiz var.
“Bunu babaya ver” dediğim zaman anlıyor ve götürüyor. “Işığı aç” dediğimde açıyor. “Kaşıkla karıştır” dediğimde yapıyor. En güzeli de anlaması ve yapması ya da gülerek, kaçarak yapmaması. :face_holding_back_tears:
Her şeyi anladığı bir dönem :revolving_hearts: Hayırı da anlıyor parmağını sallıyor :melting_face: Oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyor. Yeni oyuncaklar alınca kendi kendi oynama süresi arttı. Kendi kendine kitaplarını alıp okuyor. :heart_with_arrow:
Gündüz uykusu düzenli. ( Çok şükür ) Geceleri bozulmaya başladı azı dişleri geliyormuş meğer. Şu an 8 dişi var. Yemede içmede emmede hiç zorluğu yok.
Çok hareketli ve neşeli bir bebek, çok şükür. Bir sıkıntım yok uykusuzluk yorgunluktan başka. Ona da alışıyor insan büyütmek kolay değil :smiling_face_with_three_hearts: Allah tüm bebeklere (ve bize de) sağlık sıhhat versin inşallah :hugs:

7 Beğeni

bizimkide aynı tüm değerler normal bı demirle ferritin düşük yarın sonuç için gidecem Demir damlasına devam diyecek kesin et vs yedir diyecek ama bu zamanda mümkün mü ki haftada 3 4 gün et yedirebilmek

1 Beğeni

Mrb sizin oğlunuz da yanlış hatırlamıyorsam Akdeniz anemisi tasiiyisi demislernlmiydi bugün sonuçlara gittik kansızlık varmış bizim üç ay ilaç kullanacak bide Akdeniz anemisi taşıyıcı dedi oğluma ilkndefa duydum ilerde kendi gibi tasiyo ile evlenirse çocuğu hasta olur sürekli kan almak zorunda dedj

Aynen bizimde Demir düşük çıktı ilacı değiştirdi Ferro sanol diye bi şurup yazdı üç ay kullanacakmis tadında çok kötü ya nasıl üç ay kullanacaksan bilmiyom bide Akdeniz anemisi taşıyıcı dedi

Sen dua et majör falan değil taşıyıcı sende eşinde var ona geçmiş kontrollere götürmeyi ihmal etme değer düşse de belirti vermiyor ben geçen ay gittim öbür ayda gidicem

1 Beğeni