Bebek Bezi Önerisi

Bende Molfix deyim su an bundan once baby turco kullandim ondan cok memnundum ama molfixin cırtlı kisimalri cikiveriyor begenmedim o yonunu birde bi suru almistim :face_with_rolling_eyes:bir an önce bi bitse

Dogdugundan beri molfix kullaniyorum ben de hatta hamileyken eşim stok yapmisti 5 numaraya kadar :sweat_smile:

1 Beğeni

Ay maşallah :grinning_face_with_smiling_eyes:ben stok yapmadım hiç su an baby turco cok iyi gelmisti simdi molfix deyim pişik yapoyor krem surmeme ragmen yeniden baby turco alacagim galiba molfix biterse baya var​:face_with_rolling_eyes::sweat_smile:

Hadi ya , benim olmadi cok sukur pişik sanki bezden kaynakli degil de tamamen bebegin yapısından ve ten hassasiyeti ile alakali diye dusunuyorum ben

1 Beğeni

Pısık ıcın onerım her alt degıstırmede bebegınızın altını acık bırakın 5 veya 10 dk bırde nemlı nemlı bırakmayın suan 2ay 10 gunluk olduk sıkıntı yasamdım . Hemde bebegınızın totosu temız hava alır rahatlar . Vaktınız de yoksa. Pamuk yada selpk ıle kurulayın sonra kaptın altını . Allah’a sukur
suanlık pişik sorunu yasamdık. Benım tek sıkıntım bezı buyuk almama ragmen bebegımın bacakları kızarıyor. Bezın lastıklerının ızı çıkıyor ben onun ıcın de acık bırakıyom altını . Ama pışık gercekten cok zor ben korkudan bezını bıle degıstırmıyom gercı suanlık da sleepyden memnunum. Dolu dolu yapsada tas catlasa 4 kere ustunu cıkartım onda da ben cırtcıtlarınj bol baglamıstım . Suanlık ıyı buyunce sorun yasarsam da bımın kendı bezını deneyebılırım.

Molfix kullanıyoruz 4 aydır şuan üç numara kullanıyoruz 4 numara için sipariş verdim

2 Beğeni

Valla oğlumun altini inanin ışık hızıyla değiştiriyorum saniyeler içinde fıskiye gibi yapabiliyor yada kakasini :laughing:

1 Beğeni

Hahahah ılk aylar benım kızımda oyledı ben alt acma bezı koyuyorum . Iserse ona işesin diye . Hatta her hastaneye gıdış dok. Uyarıyom işiyebilir dıye oylede oluyor :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Valla çişe razıyım geçende ishal olmuştu hemen degistireyim dedim. Ayaklarini kaldirdim yukari tam bezi yerlestirecegim hoop sen yap pijamamim her yeri battı :grin:

1 Beğeni

Bebeğim 4.5 aylık sleepynin 2 çeşidini denedim sızdırdı baby turco aldım sızdırdı bana bimin bezi iyi sızdırmaz dediler oda çiş yapınca iğrenç kokuyurdu. Ben ne kullancam bebeğime adam akıllı bi bez bulamadım

Bebe land kullaniyorum gayet memnunum şok markette bulunuyor asla sizma yapmaz gayet iyi

1 Beğeni

Molfix kullaniyoruz bizde kilot bez. Bir sorun yaşamadık

1 Beğeni

Molfix premium geceleri kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı memnun kaldım

1 Beğeni

Sleepy sarı ve yeşili kullandın demi… mavi deneyecem bende şimdi… bayağı iyi diyorlar

Ben sleepy ve molfix denedim taşma sorunu yaşadım her iki marka da da şuan goon kullanıyorum mükemmel bir bez gece yatmadan değiştiriyorum 11-12 civarı kızım öğlene kadar uyuyor tabi acıkınca kalkıyor ama değiştirmeden direk geri uyuyor yani toplam 12 saat boyunca değiştirmiyorum ve hiç sızıntı taşma problemi yaşamadım tavsiye ederim :slight_smile:

Molfix taşırdı sleepy batırdı baby turco hem taşırdı hem batırdı :face_with_tears_of_joy: şuan goo.n kullanıyorum çok memnunum hiç tasirma olmadı bu zamana kadar

Goon premium soft

Sleepy mayeryal değiştirmişti, eskiye dondu mu bilen var mi?

Hayir aynı, bende mavi paket bionatural kullanıyordum değiştiğini görünce bıraktım, şimdi içinde pamuk bile yok

Molfix kullanıyoruz ilk aylarda birkac kez tasırma olunca bir beden buyuk beze gectik ondan sonra hiç tasırma olmadı. Molfixden memnun oldugum için baska bir marka denemedim

1 Beğeni