Molfix kullanıyoruz memnunuz.
Ben ilk 2 sinde 4 5 ay Molfix kullandım sonradan bim bezine geçmiştik şimdiki oğlum 3 aylık molfixin yeni oksijen teknoljisi dedikleri bezi kullanıyorum pişik sızdırma vs yapmiyo bizde tavsiye ederim
Molfix hiç sorun yaşamadım
İlk 2 ay sleepy kullandım çişi bile sızdırdı molfix kullanıyorum 5 aydır hiç sorum yaşamadım beli bantlı gayet rahat sızdırma ve pişik yapmadı başkasını denemedim. Prima almıştım bi paket daha pahalıydı ama molfix kadar memnun kalmadım
Molfix kullanıyorum şuan arada birde molfixin premium paketini alıyorum pişik olduğu zamanda prima kullanmıştım
Arkadaşlar merhaba ben bebeğim doğduğunda sleepy kullanıyordum ama sürekli taşırdığı için molfixe geçtim o da hem mantar yaptı hem taşırdı baby me kullandım o da yara yaptı şimdide a101in bezini aldım ama dokusunu beğenmedim naylon tamamen sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz hangi bezi önerirsiniz
Ben 10 sene ve 8 sene öncede molfix kullandım şimdide kullaniyorm bizde pişik bile yapmıyor sizde niye öyle şeyler yaptı anlamadım doktorunuza danışıp en doğru bezi seçebilirsiniz geçmiş olsun
Ben de molfix ile başlamıştım o hep taşırıyordu, şu an sleepy kullanıyorum ben memnun kaldım hiç taşırmıyo. Sadece bezin kendi kokusu biraz fazla geliyor bana, onun dışında kısa bir süre prima kullandım o da gayet iyiydi ama sleepy daha iyi geldi.
Sleepy kullandım ana malesef bize yaramadı Baby turco kullanıyorum şu an çok memnunum
Goon premium soft u kesinlikle tavsiye ederim
Valla ben 6 sene önce diğer kızıma da Molfix kullandim o da mantar olmuştu ikisine de iyi gelmedi maalesef. Doktora da söyledim evet mantar dedi ilaç yazdı değiştir bezi dedi önerisi olmadı
Aslında Prima çok güzel ama fiyatı aşırı pahalı daha uygun düşünüyorum
Goon ve baby turco arasındayım bende hangisine karar verirsem artık
Birde onu deneyim bakalım iyi gelirse onda kalırız
Ben cok memnunum selepyden bence her marka tasiriyor ben oyle taskinlik yasamadm kucagimiza aldimizda bez kaydigi icin bir iki kere tasmisti onun disinda cok memnunum
Molfix cok kalin bir bez yorgan gbi
Bio natureli cok guzel ben onu kullaniyorum islak mendilide ayni marka bnde cok memnunum
Goon premium kullanıyorum taşırmaya başladı. Sleepy kullandım taşırdı. Molfix in premium olanı kullanmaya başladım çok memnunum ne pişik ne de taşırma yapdı.
Goon premium soft çok güzel onunla başladık biraz büyüdü şimdi goon mutlu bebek külot bez alıyoruz memnunuz
Bionatural de denedim natural de denedim ikisi de aynı öyle kucağa almayla felan değil yaptığı an taşıyo direk baya perişan etti beni günde kaç kere üst değiştirdigimi sayamadim artık