Bebek Bezi Önerisi

Molfix kullanıyoruz memnunuz.

Ben ilk 2 sinde 4 5 ay Molfix kullandım sonradan bim bezine geçmiştik şimdiki oğlum 3 aylık molfixin yeni oksijen teknoljisi dedikleri bezi kullanıyorum pişik sızdırma vs yapmiyo bizde tavsiye ederim

1 Beğeni

Molfix hiç sorun yaşamadım

İlk 2 ay sleepy kullandım çişi bile sızdırdı molfix kullanıyorum 5 aydır hiç sorum yaşamadım beli bantlı gayet rahat sızdırma ve pişik yapmadı başkasını denemedim. Prima almıştım bi paket daha pahalıydı ama molfix kadar memnun kalmadım

Molfix kullanıyorum şuan arada birde molfixin premium paketini alıyorum pişik olduğu zamanda prima kullanmıştım

Arkadaşlar merhaba ben bebeğim doğduğunda sleepy kullanıyordum ama sürekli taşırdığı için molfixe geçtim o da hem mantar yaptı hem taşırdı baby me kullandım o da yara yaptı şimdide a101in bezini aldım ama dokusunu beğenmedim naylon tamamen sizler hangi bezleri kullanıyorsunuz hangi bezi önerirsiniz

Ben 10 sene ve 8 sene öncede molfix kullandım şimdide kullaniyorm bizde pişik bile yapmıyor sizde niye öyle şeyler yaptı anlamadım doktorunuza danışıp en doğru bezi seçebilirsiniz geçmiş olsun

Ben de molfix ile başlamıştım o hep taşırıyordu, şu an sleepy kullanıyorum ben memnun kaldım hiç taşırmıyo. Sadece bezin kendi kokusu biraz fazla geliyor bana, onun dışında kısa bir süre prima kullandım o da gayet iyiydi ama sleepy daha iyi geldi.

Sleepy kullandım ana malesef bize yaramadı Baby turco kullanıyorum şu an çok memnunum

1 Beğeni

Goon premium soft u kesinlikle tavsiye ederim

1 Beğeni

Valla ben 6 sene önce diğer kızıma da Molfix kullandim o da mantar olmuştu ikisine de iyi gelmedi maalesef. Doktora da söyledim evet mantar dedi ilaç yazdı değiştir bezi dedi önerisi olmadı

1 Beğeni

Aslında Prima çok güzel ama fiyatı aşırı pahalı daha uygun düşünüyorum

1 Beğeni

Goon ve baby turco arasındayım bende hangisine karar verirsem artık

Birde onu deneyim bakalım iyi gelirse onda kalırız

Ben cok memnunum selepyden bence her marka tasiriyor ben oyle taskinlik yasamadm kucagimiza aldimizda bez kaydigi icin bir iki kere tasmisti onun disinda cok memnunum

Molfix cok kalin bir bez yorgan gbi

Bio natureli cok guzel ben onu kullaniyorum islak mendilide ayni marka bnde cok memnunum

1 Beğeni

Goon premium kullanıyorum taşırmaya başladı. Sleepy kullandım taşırdı. Molfix in premium olanı kullanmaya başladım çok memnunum ne pişik ne de taşırma yapdı.

1 Beğeni

Goon premium soft çok güzel onunla başladık biraz büyüdü şimdi goon mutlu bebek külot bez alıyoruz memnunuz

Bionatural de denedim natural de denedim ikisi de aynı öyle kucağa almayla felan değil yaptığı an taşıyo direk baya perişan etti beni günde kaç kere üst değiştirdigimi sayamadim artık