Bebek Bezi Önerisi

Evet ben de doğumdan beri bio natural ıslak mendil kullanıyorum ben de çok memnunum. Sleepyde beze sonradan geçtik ama onunla devam edicem ben de

Allah Allah herkeste neden farklı sonuç oluyor acaba bebeğin vücut yapısına göre değişiyordur belki de. Şaşırdım şu an herkeste farklı olmasına

1 Like

Bezlerin de tek satilani yokki deneyip alalım…Geçmiş olsun baby turco ne bebem natural denediniz mi iyi diyolar genelde

Bez konusu açılmışken bir şey sorayım hanımlar bebeğim 4 aylık oldu artık çiş kokusu daha çok geliyor acaba büyüdüğü için mi yoksa bezden kaynaklı mı sleepy kullanıyorum taşmadığı bi sorun olmadığı halde çiş kokusu çok var gibi sizlernde öyle mi

Bizde koku aşırı değil ama ben önce sleepy nin farklı bir serisini kullanmıştım onda daha farklı bir koku vardı nasıl desem fabrikasyon bi koku yani bezin kendi kokusu. Ama bio natural serisinde fazla koku yok.

Bir de ben böyle ıslak mendil kapaklarını biriktirdim ilk günden beri, daha sonra kızıma etkinlik yapmayı düşünüyorum size de fikir olur diye atayım dedim :smiling_face:

2 Likes

Molfix gündüz, gece prima

Onları da denemedim artık sırayla deneyerek bulacağız sanırım :person_shrugging:t2:

1 Like