Tavsiyeniz için teşekkür ederim Allah razı olsun deneyeceğim
Bizde sarilik vardi ve sezeryanla dogum yaptigim icin sutum cok azdi iki gogusten 60 70 cc sut cikiyordu zorla bir damlaya basladim simdi gayet iyi sutum var hatta fazlasini bebegim kusuyor
Kullandıgınız damlanın adını nedir?Bende e bebekte satılan içecekten sipariş verdim.Umarım faydasını görürüm
Çok şükür sarılığı azalmış ama tabii az var onu da zamanla atar dedi doktorum
@Edanurneyis Aramıza hoş geldin canım
Bestlak diye bir damla e bebekten aldim
Faydasını gördünüz mü?Bende e bebekten içecek aldım ama henüz elime ulaşmadığı için deneyemedim
Fazlasiyla gordum sutum hic yoktu neredeyse
Tamam canım dışarı cıktıgımda bende mutlaka alıp deneyecegım
40 i çıktıktan sonrq gece ve gündüz karnini doyurmak icin uyandırma. Onlar acıktıklarında kendileri uyaniyor. Suan bebegjm 53 gunluk gece gunduz kavramini ogretmeye çalışıyorum. Gece altını almiyorum. Karanlik ortam yaratiyorum onun icin. Emiyor genelde cok gerekmedikce gece mama vermiyorum. O sekilde ilerliyoruz suan.
Benim bebeğim yenidoğan yoğun bakımda yattı ilk günler. Yoğunbakimda besleme saatleri üç saatte bir yapmışlardı. 3 saatte bir gidip emziriyordum. Öyle alıştı eve çıkınca da uyuyor üç saatte bir kendi uyanıyor emziriyorum. Öyle düzen oturdu bize.
Bebeğim 1 aylık ve şimdiye kadar 2 saati geçirmemeye gayret ettim saat başı emzirdiğimde oldu tabi göğsümde güzel doluluk hissetmiyorssm 2 saati beklemiyorum zaten garibim kendi 2 saat dolmadan acıkıp ağlıyor