Bebek kıyafetinde çıkmayan kaka lekesi

Teşekkür ederim önerileriniz için deniycem elinden geldigince benimki biberon ve emzik de almıyorum öyle bir şeyimiz de var belki kullansa isim bir tık daha kolay olurdu

Arkadaşlar konudan bagimszi bir şey sorucam, küçülen bebek kiyafetlerinizi napiyorsunuz? Geçen bir tabidiktan duydum bebek kıyafetiyle bile buyu yapıyorlarmış , kanım çekildi. Kendi kiyafetim dahil tanıdık tanımadık herkese bir kez giysem dahi veriyordum , bunu duyduktan sonra napacagimi şaşırdım. Her şeyden herkesten her şeyi bekler olduk

Evet bende duydum onu çok korkunç gerçekten. Ben bebeğime bir şey yapılmaması için iki isim koydum ama sadece ikinci ismini eşim ben bir de ezan okuyan kişi biliyor. Yinede kıyafetlerini saklamayı düşünüyorum ileride kardeşi olursa o giyer belki hem hatıra kalır. Ama tüm kıyafetleri saklamak zor olur yakılmalı mı napılmalı bende bilemedim henüz

Rica ederim Benimkide emzikle biberona zor alıştı başta biberondan çekemiyodu emziğide hiç tutmadan kendi atıyordu sık sık vere vere alıştırdım. Emziği tatlıya batıranlar vs oluyor kesinlikle uygulama ama o tarz yöntemleri alışması için tek ihtiyacı zaman

Umarım öyle olur