Bebek menüleri

Tülay 6,5ay için karışımın geçerlimi

1 Beğeni

Cnm önce yemiyordu genelde masaya toplu oturmaya çalışıyorum oruç olduğu için hepberaber oluyoruz zaten abilerine baka baka yiyor az yiyor ama olsun öyle öyle alisicak inşallah :hugs:

1 Beğeni

Alırım işime gelir nerde kolaylık ben hooop orda olurum​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Kıyamam ya en güzel uyutma yöntemi odur zaten sıkıntısız :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

İyi yapıyosun , bende akşamları anca beraber sofraya oturuyoruz . Bir de biz ne yiyeceksek aynı renklerde ona da yapmaya çalışıyorım

1 Beğeni

En iyisi cnm inşallah iştahlı yer bebişlerimiz ya​:palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah yesinler bol bol vitamin alsınlar :palms_up_together::palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Canım o ayda ara öğünlerde verilebilir bende verdim ama ana öğünde karışımlar verip sonra sıkıntıya düşme, 9. Aydan sonra sofra yemeklerine geçtik hiç sıkıntı yaşamadık yadirgamadi tatları vs

2 Beğeni

Yok cnm ara öğün olarak vermeyi düşündüm de yeni gecis yaptığımız için kabiz yapar diyede düşünmedi değilim bir çay kaşığı ile başlarım sonra azar azar cogaltiriz mesela çok küçük bir şekilde haşlanmiş meyve veriyorum ara öğün olarak bazende tahinli muz veririm diye düşündüm :blush:

1 Beğeni

Herşeyin içine ne verirsen muhakkak zeytinyağı koy, hiç kabız olmaz inşallah :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben iyice acıkması için üzerinden 2-2 buçuk saat geçtikten sonra veriyorum . Daha erken verdiğimde henüz acıkmamış oluyor uyuz oluyorum yedirene kadar peşinde gezmek istemiyorum . Ama minimum iki saat kadar bekleyince iyice acıkıyor kendisi yemek istiyor. Gerçi şimdi acıkınca kendisi yemek istiyor mama diye acıktığını anlatıyor . Suyla da tadı gayet güzel canım ama mutlaka ince öğütülmüş yulaf olsun tam lapa gibi güzel kıvam alıyor

1 Beğeni

Ben 3, 3.5 saat bekliyordum :grin::woman_facepalming:t2: ince öğütülmüş kendim içinde onu kullanıyorum . Tamamdır teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederim canım afiyet olsun :face_savoring_food:

1 Beğeni

Bu sabah mısır ununu az tereyağında kavurup su koyup pişirdim o pişerken içine bir yumurta ve kaşar rendesi koydum yumurta piştikten sonra yedirdim öğlen yoğurt Cennet hurması ile beraber az önce de balkabağı brokoli Bir diş sarımsak bir tane Arpacık soğan tel şehriye tavuk suyunda pişirdim onu yedirdim akşam da sofrada bizimle bir şeyler tırtıklar

1 Beğeni

Oooooh afiyet bal şeker olsun şifa olsun , yarasın . Bizimki o kadar yer mi ne zaman yer bilemedim :grin:

1 Beğeni

Kızım 16 aylık sayılır. Karışımları sevmez. Sabah ne yedirswm diye dusunuyorum . Genelde yumurta ,peynir ,zeytin,labne ,patates ,mifloy,kaşar,arada bir pekmez,cok nadir salam ,salatalık,karnıbahar yer kefir de gunluk veriyorum. Gunluk ne yer onu o zaman berılıyoruz. Bazen aç ac duruyor..Her gun de 1 tane meyve vermeye çalışıyorum. Genelde elma ,armut,portakal, mandalina, cennet hurması,muz yer cok nadir de ananas verıyom. Yemeklerde aksam ne varsa kendımız ne yersek ondan veriyorum.

1 Beğeni

Sizde de düzen oturmuş ne güzel Habiş . İnşallah bizimkide öyle olur . Ananas var evde versem mi diye düşüniyorum ama bilemedim 8 buçuk aylık

1 Beğeni

Ben 1 yasından sonra vermeye başladım..

1 Beğeni

İnşallah cnm ya hep veriyorumda dün yapamadı bugünde çok az biraz koyu yaptı normalmi acaba sıkıntilaniyor baya

1 Beğeni

Bağırsakları şuan alışma sürecinde, çok kokar ve katı yapar o yüzden zeytinyağı koy dedim canım Allah yardimciniz olsun ek gıda için en zor zamanlar

1 Beğeni