Öteleme ,aslında yer Kutay sen tedirgin oluyorsun.vermezsen öğrenemez annesi ,hepsi senin kontrolünde olacak zaten korkma
Cnm sen korktukta bebişler seçici oluyor dayimin kızınin bebişi 8aylikken kıyma tavuk pilav biz ne yiyorsak o şekilde yiyordu maşallah şimdi hiç ayrım yapmiyor @514habis_r dediği gibi büyük oğlumda tıpkı senin gibi yaptım şimdi çok seçici yemek konusunda sinir ediyor beni ortanca oğlum maşallahı var 6aylikken çin biberi yedirmistim(tabiki öneri değil denemeyin)
acıyı şimdi çok seviyor kızıma da aynı şekilde yapmaya çalışıyorum ama gazlı olduğu için herşeyi yiyemiyoruz mecburen seviyorum gaz yapmayan şeyleri vermeye calisiyorum
Yok normalde de vermiyorum da bi tadına baksın diye bi dilim vercem
Evet o komuda kendime çok kızıyorum
Evet bi yerden başlamam gerekiyor nereye kadar korkup vermeyeceğim zaten ![]()
Bugün basla canım, bak gör yedikçe sende mutlu olacaksın. Ben geçen hafta tavuk yerken , didip verdim , kendisi istedi damaklari kuvvetlenmis ezebildikleri kadar eziyorlar.
Pilav yediriyorum şuan bunu yedirmeye çalışırken yazıyorum
bir pırsiyon hayatta bitiremez bugün. Dünyası başına yıkılmış gibi davranıyo ![]()
![]()
Çok çok az ver ben elimle veriyordum pilavı beş altı tane gelecek şekilde , yayla çorbasında sıvı da olduğu için eminim yer . Yoğurdu seviyordu Kuti
Sade pilavı yemiyo kaşığa pilav koyuyorum önüne yoğurt önce bi dudağıyla bakıyo aaa yoğurt diyo ağzını bi kocaman açıyo pat pilav![]()
![]()
suratı görmen lazım . Söylene sçylene yiyo
bi kaç kaşık yedirdim amaç çiğnemeyi öğretmekti baktım iş başa düşünce çiğniyo . Çok teşekkür ederim sana, diğer kızlara destek olan teşvik eden herkese. Panik olacak bişey yokmuş gerçekten . Üstümden acayip büyük bir yük kalktı anlatamam
Coook sevindimm, tavuk yap bak bir ara , minik minik ayıkla , benimki çok sevdi gelip ağzını açıyor yemek için . Damaklari ile eziyorlar.
Artık taneli verebilirsin çok mutlu oldum![]()
Sebzeli makarna ve tavuk alcam haftasonu. Aklımda onları da denicem
inşallah benimki de sever ya . Sağ ol canım benim![]()
kahvaltı : avokado, labne,yumurta sarısı . 1 saat sonra meyve
öğlen : kemik ilik sulu kıymalı ezogelin çorbası
akşam : siyah havuç, pancar haşlaması + yoğurt
(yarın ki menü )
Bizim yediğimiz makarnalardan mi bu, ben daha hiç veremedim makarna , denemek istiyorum
Yarınki kahvaltımız aynı imiş ![]()
Öğlen yayla çorbası
Akşam havuç püresi ile yoğurt veririm diye düşündüm ![]()
Geçende pancar çorbası yaptım toprak toprak tadı vardı böyle bi değişikti Kutayda beğenmedi haliyle . Bende ilk defa denedim kırmızı pancarı daha önce yememiştim. Zorla içirdim ama sanırım sadece ayda 1 kere veririm![]()
![]()
Yok beyorganikte favorime attım ama biraz makarnaya göre pahalı geldi birde ebebeğe bakacağım
Bu arada kahvaltı benimde aynı![]()
![]()
Ben biraz da pekmez koyacağım, o şekilde daha iştahlı yiyor ![]()
Bende alayım migrosta falan da vardır bence ya , bi bakmak gerek
Ben her sabah pekmez tahin koyuyorum mutlaka . Kan yapar iyidir
çorba değilde direk haşlayıp çatalla ezip versen nasıl olur kokusu baskın olmaması için havuç ya da tatlı patateste haşlayıp karistirabilirsin üzerine birazda zeytinyağı .bence bir de böyle dene derim tadı güzel aslinda çorbasını hiç yapmadım