Kizlar bebegime tahin alıcam organik olsun istiyorum önerisi olan warmı
Ben Wefood marka kullanıyorum
Guzelmi sekersiz demi
Organik ve tadı güzel
Bende wefood aldım
Weefood
Tesekkur ederim hanimlar
Kızlar yanlış anlamayın merakından soruyorum niye herşeyi bebek ürünü olarak kullanıyorsunuz yani normal tahin kullansak noluyo
Pekmezide marketten alayim dedm iceriginde %60 seker war tahininkine bakmadim bebekler icin olanini alayim dedim organik olsun diye
Anlıyorum ben sizi ben hiç bişeyi öyle almıyorum da o sebeple sordumm
Bende nereye kadar diyorum ama alma etme diyenler oluyo kafam karisiyor marketten alayim diyorm
Ben bi kes aldım çok vermiyorum zaten 1 yaşından sonra normal bizimkilerden veririm diye düşünüyorum
Aslinda mantik şu; 1 yaşına kadar sindirim sistemini, bobreklerini yormayacak sekilde beslemek,3 4 yasina yani müdahale alanimizdan çıktığı zamana kadar da beslenmesini en sağlıklı sekilde duzenleyip ileride hastalik riskini minimuma indirmek.
Sizi anlıyorum ama ben sıktıkça bunu bebeğime yansıttım rahatladıktan sonra o da rahatladı. Evden bi tahin var karaman dan geldi eşim gitmişti hamileyken alıp getirmiş pekmez var eşimin ailesinin yaptığı onu yiyo geçen alerjik hapşırma göz akıntısı yaşadım aktardan keçi boynuzu özü aldık mesela onu verdim bebeğime. Yani fazla kasmak bana ve bebeğime göre değil
Ben seker we tuz wermiyorum dedigin gbi kasmiyorm gidip bebek suyu almadm sunu bunu almadim
Heh işte aynıyız ben yemeklerine biraz tuz atıyorum
O bebek suyunu da ben çok sonra öğrendim
daha atmadim henuz
Yemiyor yani diğer türlü ağzına sürmüyor çok az tuzdan bişey olacağını da düşünmüyorum suyunu da veriyorum zaten bi lokma bişey yiyor
Tabi bu sizin seçiminiz. Ayni şekilde bebeğimin sağlığını gozetmek adına organik ve sindirimi kolay besinleri almak benim tercihim. Nedenini sorduğunuz icin cevapladim. Ayrica az tuz kullaniyorum, zarari olmayacağını düşünüyorum demişsiniz ama besinlerin icinde ihtiyacı olan tuz miktari var, verdiginiz az tuz ihtiyac dışı oldugu icin bobreklerini yorar. Ailenizde tansiyon hastaligi varsa, ileride bebeginizde de olma ihtimalini artırır. Bebeklerin istahli olması tuza, şekere bagli degil ki dogru besin dengesinin kurulmasina bağlı. Ben kendi adima kendi tukettigim besinlerin kalitesine de önem veriyorum o yuzden bebegimde de dikkat ediyorum. Tabi ki annenin rahatlığı önemli ama en azindan tuz konusuna ve urunlerin icerigine dikkat etmenizi öneririm. Maalesef piyasanin buyuk kısmı kirli besinle dolu