Bebek uyanıklı süresi

Kızlar bebeğim 1hafta sonra inşallah 3 aylık olcak. Uykudan kalkınca 2 saat sonra uykusu geliyo. Gündüz hep bu şekilde oluyo 2 saat uyuyo 2 saat uyanık kalıyo. Tabi bazen 1 saat uyuyo. Uyanıklık süresi normalmi. Bu süre nezaman uzucak

Bende de öyleydi

3 Beğeni

benim oğlum doğduğundan beri uzağı 1 saat uyurdu şimdi 11 ayına geçti gündüzleri 1 saat uyusa sevinirim​:rofl::woman_facepalming:

1 Beğeni

Bu gündüz uykuları 5 6 saat diyor toplam mı yoksa benimki asla tek seferde 5 saat uyumaz :joy:

:slight_smile: bende büyüsün die bakıyorum valla. Bide ilk çocuğuöun uyku düzeni çok iyiydi bebekkken. 6 yıl geçince kaç saatte ne kadar olur onu bile unuttum

1 Beğeni

bende de ilk çocuk uyku uyuyamıyorum resmen çöktüm uykusuzluktan.Herkes şimdi nasılsa büyüyncede öyle olucak diyor​:woman_facepalming:

Peki gece uykularınız nasık gecedemi uyumuyor

her yarım saatte bir​:expressionless: ya da 1 saat.Emziği düşünce ağlıyor

1 Beğeni

Yaaaa. Nasıl dayanıyosun ki uykusuzluğa öyle. Benimki ilk doğduğunda öyleydi tam dalıyodum uyanıyordu. Uykusuzluktan çocuğu düşürcem die korkuyodum

1 Beğeni

mecbur artık elimden birşey gelmiyor.Annem sağolsun geçen gittik 10 gün fln kaldık uyudum.Başka şehirdeler onlar da kocam da sabahtan akşama işte yanlız kalıylruz bebekle . Göz altlarım morardı göz kapaklarm fln

Valla Allah yardımcın olsun zor tabi yaa bide yardımcın yoksa . Bebeğin neden öyle sürekli kalkıyor dr a hiç danıştınmı

1 Beğeni

evet canım her bebek farklı benimkisi de uyku sevmeyenlerden​:rofl::woman_facepalming: hiç bi sorunu da yok sadece uyku sevmiyor.

1 Beğeni

Bizim gaz sancılarımizdan galiba 2,5- 3 hatta 4 saat bile uyanik kalabiliyoruz. Sizce gelisimine etki eder mi? Cok kafama takıyorum​:pensive:

1 Beğeni

Erki edeceğini düşünmüyorum benfr o dönemlerden geçtim gayet saglıklı masallah gelişti

1 Beğeni

Cok teşekkür ediyorum böyle seyler duymak insani mutlu ediyor valla​:face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Bebeğim 1 aylık ve uyanıklik sürelerinde ciddi farklılık oldu. Mesela bugün sabah 9 da beslemek için kaldirdim ve ancak 12 de uyudu. Bu gelisimini olumsuz etkiler mi?

Hayır tabiki canım her bebek farklı fıtratla doğuyor kendi karakterine göre Uyuyup uyanıyor benimki de öyleydi

Insan cok korkuyor :pensive:
Ilk bebeğim sonucta. Araştiriyorum ve hep olumsuz seyler duydum.