Kızlar kızım 2 gün sonra 9 aylık olacak. Şimdiye kadar sadece baba ve son bir haftadır de de de diye geveliyor. İnanmayacaksınız ama bugün hastayım diye çok hapşırdım en son bi baktım çok yaşa dedi şoook geçirdim bi kaç defa ne dedin sen dedim suratıma güldü. Eşimi aradım hemen peçete de verdimi sana diye dalga geçti saçmalama aşkım bebek bu nasıl desin o cümleyi diye. Daha anne bile demedi diyor eşim.
Halüsinasyon olamaz eminim duydum yani sizce bu mümkün mü sizinde başınıza benzer olay geldi mi.
Yani ben ilk günden beri devamlı sohbet ediyorum onunla herşeyi ama herşeyi konuşuyorum anlatıyorum yani bu mümkün mü
Lütfen dalga geçmeyin acaba hastayım diye kafam karışmış olabilir mi
Vallah bende anlamadım kızlar sabah kahvaltı hazırlarken yaşandı bu olay bu saate kadar düşünüp duruyorum bir türlü çıkamıyorum içinden cidden bakın emin olduğum tek şey o cümleyi duydum ama nasıl konuştu hiç bilmiyorum gerçekten deli olacağım
Yani bilmiyorum ya ses değildi ya bildiğin duydum cümleyi ama bir daha hiç tekrarlamadı . O kadar yalandan hapşırıyorum sabahtan belki tekrarlar diye yok nafile
Bazen bazı şeyleri çok isteyince sanrılar görüp duyarız bence seninki de sanrı çok arzuladığın için konuşmasını kafa sesin onun yerine konuşmuştur diye düşünüyorum