Kızlar bebeğim influenza olmuş ateşi bi iniyor bi çıkıyor bugün götürdük serum falan verdiler şuanda da gözleri kıpkırmızı şiş ateşi vardı ayağına limon sürdüm bekliyorum saat 5 gibi calpol verdim. Başka neler yapabilirim biri yardım etsin lütfen inliyor sürekli o yüzden uyuyamıyor da içim gidiyor. Öksürüğü falan da çok var neler yapmalıyım
Bizim de oldu ve damardan antibiyotik vermişlerdi evde sadece serum fizyolojik yapıp açabilirsin öksürük geçmesi zaman alkypr biraz
Ateşi için napayım ya gözleri kıpkırmızı ateşi bi inip çıkıyor şaştım kaldım
Günde 4 kez calğol vereebilirsin dedi doktor bizede
Teşekkür ediyorum
6 saat arayla evet günde 4 kez Calpol verebilirsiniz. Ilık bir suyla duş aldırmayi deneyin bir de . Su icebiliyorsa su da verin .bir iki cay kaşığı. Ellerini siz tutun ayaklari soğuksa çorap giydirin. Üstü de incedir zaten. İnşallah geçer tez zamanda
Gecmis olsun. Alnına koltuk altına dirsek içlerine nemli bez koyuyordu ablam yegenlerimin atesi cıktıgında.
Ilık suyla duş aldıracaktım ama ben bebeğimin yanındayken oradaki hemşire eşime demiş domuz gribinde duş aldırmayın diye korktum aldırmadım ya
1 2 saat daha bekleyim çıkarsa veririm gene ya. Teşekkür ederim minik yavrular içim gidiyor ya
Alnına koyuyorum ama diksiniyor çok ağlıyor ya
Gece de sor uyuyordur değil mi ?
Ya zaten dün gece saat 3 buçuk gibi uyandı baktım ateşi var dün gece oldu yani. Uyuyor aslında ama inliyor öyle eskisi gibi uzun uykusu yok. Ateşten korkuyorum sadece
Bizimmşde aşırı ağlayarak uyanıyor hastalıktan calpol verin bnecde 5 6 kez zararı olacagını sanmıyorum ateşlenmesin bebeğimiz
Hastane yatış önerdi mi peki size? Bebeginiz kac aylık? Antibiyotik tedavisi gerektiginde genelde yatıs veriyor drlar o yuzden merak ettim. Eğer evde kontrol altına alamayacak gibiyseniz drlarda onerirse bence yatıs yapın. Cunku bebekler için ozellikle cok agır geciyor diye biliyorum. Eşimin ark bebegi uc haftalık o da olmus direkt kuvoze aldılar bebegi.
Bi ağlayarak uyanıyor 3 5 saniye sonra uyuyor tekrar. Bebeğim 5 aylık uyanırsa çay kaşığı ile calpol vereyim. Uyanmazsa nasıl yapıyım
Yok hayır önermediler. 5 aylık kızım. Tahliller temiz çıktı serum falan da verdiler ilacını yazıp gönderdiler enfluvir güzel bir ilaç zaten toparlayacağını düşünüyorum umarım tezden toparlar. Şuan uyuyor bakacağım eğer yine kötülenirse götüreceğim mecbur
Benimki 7 ayşık şimdi birinde gördüm dut kuruus suyunu verşcem öksürüğe iyi geliyormuş suyu 5 aylık bebeğe verirli mi bilmiyorum ama
Onu değilde bi arkadaştan gördüm burda sarımsak ezip zeytinyağı ile dolaba koyun ayağına sürün öksürüğe iyi geliyor diye söylemişti. Akşamdan hazırladım koydum sürecektim ama uyudu şuan çok da uykusuz kaldı bugün diye uyandırmaya kıyamıyorum diyorum uyusun. Gece uyanır huysuzlanırsa onu da yapacağım. Uyumadan önce ateşi 38.6 idi ayağına limon sürdüm çoraplarına limon sıktım giydirdim durdu biraz düştü ateşi 37 ye şuan yatıyor. Şimdi tekrar ölçeceğim
Canım fitil yazmadı mı domuz gribinin ateşi inatçıdır
Calpol kilosuna göre veriliyor ona dikkat edin az vermiş olmayın etkisi azalır