7 kilo bebeğim nekadar vermeliyim
Yok yazmadı ya
Şuan yine ölçtüm hem temassız ateş ölçerle alnından ölçüyorum 38 çıkıyor koltuk altından da 38 çıkıyor napcam ya uyuyor uyandırıp calpol mu vereyim
Canım sen bir nöbetçi eczane bul fitil al yoksa o ateş başka türlü düşmez hem bebeğin ağrısı varsa onu alır hemde ateşi düşer benim bebeğimde rsv virüsü olmustu fitil ile düşürdüm ateşini calpol işe yaramadı hiç
Doktor önermeden de fitil nasıl kullanayım bilemedim ya
Canım ben hep kullanıyorum hiç zararını görmedim şurup neyse fitilde o ne yapabilir ki
Hangi fitili kullanıyorsunuz siz bebeklerinize
Paranox-s
Ah yavrum cok gecmis olsun cok atesli geciriliyo bu hastalik malesef korona gibi surekli kucagina almamaya calis canim senin vucut isinda gecmesin atesliyken
38 ates sayilmiyo 38 i gecmeye baslarsa calpo ver canim bide 2.5 ml ver 7 kiloysa bize oyle olcude ver demisdi doktor 7 kiloya
İnfulanze bu aralar çok yaygın tam bir kış hastalığı. Geçmeyen ateş öksürük… ateşin hemen düşmesini bekleme surubunu falan ver tabiki bir kaç gun devam ediyor ibfulanzede ateş. Arkadaşımın çocuğu oldu iki gün önce hala devam ediyor. Bir kaç güne rahatlar Allah’ın izniyle
Yeğenim oldu 40 derece ateşle acilleere kosuyorlardi 3 gün inatci ates fitil vermesine ragmen inmiyordu fitil evde bulundur canım
Canim nasilsin cok gecmis olsun evde siringa varsa 3 bucuk mlm ver bize oyle dedi doktorumuz 7 kilo kızımda dua ederim prensese
Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin ateşi 39 a çıkmıştı aldık götürdük yine acile oda bişey yapmadılar burası küçük yer zaten soğuk kompres uyguladılar ateşi 36 ya düştü şuan gitmeden calpol verdim ama içmiyor çıkarıyor çoğusunu emmiyor bile şuan yatırıyorum yine kontrol edeceğim sık sık doktor fitildende doğal yolla soğuk kompres uygula dedi bakalım
Şuan getirdim yatıyor eğer gece ateşi çıkarsa yine o zaman vercem calpol tekrar
Birde üstünü giydirmedim sadece zıbınla duruyor ayağına sarımsaklı zeytinyağıyı sürdüm öksürüğü için çorap taktım bide öyle ince bir battaniye örterim
Calpol saat Aralıklarına dikkat edin prespektusunde de yazar altı saatte bir veriliyordu sanırım. Sık verirseniz karaciğere zarar verebilir Allah korusun ona dikkat edin. Soguk kompres yapın hastanede yapıldıgı gibi Allahın İzniyle iyileşir kuzucuk
Bebişin adı neydi şifa ayetleri okuyayım bebişe ins vesile olur.
Elisa kızımın adı Allah razı olsun rabbim sizlere de göstermesin inşallah dua edin
Öyle yapacağım gece yine ateşlenirse soğuk kompres uygularım sarhoş gibi zaten bayılıyo