Bebekte İnfluenza

Çok geçmiş olsun Rabb’im şifa versin inşallah çocuklar hastalanmasın ya kıyamam bu yıl okadar kötü bir kış ki hastalanmamak elde değil öptürmeyin bebişi kalabalık ortamlarda bulunmasın dışardan gelen eşiniz vs kim olursa çok yakın temas kurmasın eviniz sıcaksa ateşi düşene kadar giydirmeyin ıslak bezlerle ateşini düşürmeye çalışın fazla ilaçta iyi değil benim kızımda sizin bebişle aynı korkuyorum milletin içine çıkarmaya kontrollere bile götürmüyorum hastaneler hastalık kaynıyor

2 Beğeni

Şurubu kaşıkla veremiyorsani şırıngaya çekip az az ağzının içine sıkın. Birden hepsini sıkmayın. Öyle içiyorlar ben öyle yaotigimdtgeri çıkaramiyor hic

Enfluvir verdilerse 2 güne kendine gelir… benim büyük oğlum 2 yada 3 kere yakalandı. Enfluvir içmeden toolayamiyor çocuklar.

Kızlar bebeğimin şimdi de sesi kısılmış ağlıycam ya vallaha ateşi çok çıkıyor diye üstünü giydirmedim sadece zıbın bide üstünde ince bir battaniye vardı oda da sıcaklığı gayet iyi ama acaba üşüttü mü yada okadar ağladı ki dünden beri öksürdü ki boğazı mı ağırdı acaba. Şimdi ağlıyor öksürüyor sesi kısık yavrumun ya. Başına gelen oldu mu nasıl açılır Napmam lazım :pleading_face::pleading_face:

1 Beğeni

Canim uzulme 2 ay once ben böyle bir post actim sesi kısıldı diye hic uzulme aynısını yasadim bolca emzir sadece emzir 2 gune kendine gelecek allahın izniyle olur öyle uzulme atlatacak minik bal sonra sana bolca gulecekl

1 Beğeni

Ay inşallah inşallah perişan oluyorum onu öyle görünce neşeli güleç kızım gitti sanki yerine başka çocuk geldi halsiz fersiz içim gidiyor ya. Sesi de kısılınca gece acaba benim yüzümden mi kısıldı diyorum ya. Üstünü iyi giydirmedim ateşleniyor diye

Bebişler hiç hasta olmasın ya Rabbim şifa versin tez vakitte benim bebeğiminde sesi kısılmışti hasteyken düzeldi kendi kendine korkma canım :pleading_face:

1 Beğeni

Cok geçmiş olsun. Benim bebegiminde kisilmisti sesi, insan kendini cok kotu hissediyor. Doktorumuz o zaman öksürük azaltici takviye vermişti, odem azalsın sesi açılsın diye. Sf ile bol bol nebul yapın hep nemli ve yumusak kalsın. Cok cok gecmis olsun.

1 Beğeni

Merak etme canım 3 gün sonra toparlayacak ateşine sikkat et sen

Çok teşekkür ederim ya

Nasil esilaaa

Çok şükür bugün iyi ateşi çıkmıyor bugün toparlıyor inşallah. Sesi kısık sadece ondan rahatsız oluyor

Teşekkür ederim sorduğunuz için

1 Beğeni

Cok şükür prensesim düzelir ins

1 Beğeni

Biraz koca karı yöntemi gibi oluyor bende duyunca dalga geçtim ama baya ise yarıyor ateş düşürmede sarımsağı ezip zeytinyağında 1 gece bekletin bebeğin ayak altına sürün çorap giyip gece boyunca öyle kalsın

Onu yaptım ya burda bir arkadaş yazmıştı öksürük için iyi geliyor demişti gördüm aklımda kaldı hemen yaptım cidden işe yarıyor 2 gündür sürüyorum öksürüğü baya azaldı hatta geçti bile teşekkür ederim

Ateş içinde limon deneyin mutlaka ayaklarının altına limon sürün çoraplarını limonla ıslatın giydirin 10 dkkada düşürüyor ateşi

İnşallah Allah razı olsun

Bebekler icin vicks var beraber banyo yap buhar banyosu yap bebeginle.
Benim oglan her asidan sonra 41 den asagi dusmez atesi.
Doktor bana asi vurulan bolgeye koyduruyodu.
Atesi duserdi fitille kilosuna gore tabi.
4 ila 6 saate kadar.

Merhaba geçti mi tanı nasıl konuldu