Bebekte İnfluenza

Merhaba size tanı nasıl konuldu bize de serum berdiler de baya ağır öksürüyor hala 4 gğndğr yapılacak bişey varmı

Ya biz toparladık çok şükür geçti doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanın 2 güne geçiyor şükür. Bize tahlil falan yapıldı ateşi yüksekti öksürüyordu muayene etti influenza dedi

Öksürük için sqrımsakla zeytinyağı karışımı sürün ayaklarına iyi geliyor

1 Beğeni

Ciğerini dinledi falan öyle koydu ama biz hastanede yattık öyle geçti her şeyi eve geldiğimiz sonrasında şurup vermişti. Sizin balgam dolayısıyla öksürüyo olabilir serum suyunu buhar olarak verirseniz geçebilir balgam söktürmek için ama tam her şeye hakim değilim çünkü dediğim gibi biz hastanede yattık antibiyotik verildi. Geçmiş olsun szie tez zamanda iyileşir inşallah

1 Beğeni

Ne kadar sürmem gerektiğinin miktarı var mı rastgele mi peki

Yok ben ayağının altına sürdüm işte her tarafına gelecek şekilde özellikle topuk kısmına sür orda emilim daha fazla.

3 aylık bebeğim influenza oldu bu kadar küçük olup yakalanan var mı nasıl geçiyor ve ne kadar sürede geçiyor çok üzülüyorum

Canım benim 20 günlük yigenim influenza geçirdi. Kuvezde yattı yeni taburcu oldu. İyi şimdi

Benim kızım da 5 aylık geçenlerde oldu çok şükür toparladı serum vs verdiler ilaçlarla toparladı şimdi iyi şükür

Kaç gün sürüyor ortalama? Doktor bize fitil ve şurup verdi onları kullanıyorum. Bugün daha iyi elhamdülillah inşallah sonradan artmaz

Bizim 2 3 gün sürdü

1 Beğeni