Kızlar pipisinin ucu içerde gömük duruyor sizinde öyle mi oldu yanlışlık mı var kontrole gidemekdik daha hava şartlarından dolayı
Gömük olmaması gerek bizimde öyle olup ucu iyileşti sonra kontrole gittk bayağı dışarıda olması gerekiyormuş derisini geriye çekip kremledi bayağı kanadı hatta derisinin şişmemesi ve geride olması gerekiyor
Alla alla eşim yapışmaması için yapıyor deriyi itiyor ama normalde ucu yok şaşırdım kaldım
Başka işlem yaptı mı peki tekrar sünnet gerektirmez inşallah ya
canim bebek kilolumu öncelikle onu sorayim biz 6 ay once olduk benim bebegim kilolu sunnet olduktan sonra icine girdi ama dr um her alt degistirdigimde masaj yap gel git yaparak disariya cikart dedi 6 ay boyunca yaptim simdi yavas yavas cikiyir kendiliginden artik dr um cerrahti hic sıkıntı yok cikar kendiliginden ama masaji ihmal etme dedi
Yok hayır her alt değiştirdiğinde deriyi geri çekip kremle 1 hafta dedi öyle yapıyorum şükür iyileşti 1 hafta oldu
Aynen canım gelişimi iyi bizimkinin 4 ay 20 günlük şuan kilosu fazla diğer bebeklere göre… Öyle eşimde bez değişiminde günde en az 2 kez ileri geri yaptırıyor
Bizde 4 aylık olduk şuan 6.aya 10 günü var bizimki de içe gömük kilolu olduğu için normal olduğunu düşündüm sormadım 5.ayda bu gidişimde mutlaka sormayı düşünüyorum ama
Ben her bez değişiminde kantoron yağıyla pipisini geriye çekerek masaj yaptım siz yapmiyorsunuz galiba ondan olmuştur bı goturup baktırın erkenden ona göre bakım yaparsınız
Masaj değilde bez actigimizda geriye çekiyoruz bizde yapışıklık yok
Kizlar merhaba Mart ayı içerisinde inşallah bebeğimi sünnet ettireceğiz. Bir tanıdığım çok ağlıyorlar dedi. Her bebeğin acı eşiği tabiki farklidir ama içimi bir korku , stres sardı.
Bebeklerin acıdan değil korkudan agladigini da okudum birçok yerde. Bebekleriniz sünnet olurken ve sünnet sonrası çok ağladılar mı ?
Hiç ağlamadı çokta güzel takılfı oyun halısında lokal anestezi ile oldu çok keyifliydi
Bu şekilde lokal anestezi ile çok rahat geçti sonrada kremlerle şükür yeni iyileşiyor bizde heni yaptırdık
Ya çok sevindim güzel geçmesine. Bebeğinizin İyileşme süreci çok kısa olur inşallah Çok teşekkür ederim içimi ferahlattiniz
Aynen canım bebeğe göre değişiyor bizimki de korktuğu için ağladı bnce eninde sonunda yapılacak korkutma kendini
İnşallah biz de kolayca atlatırız o dönemi teşekkür ederim
Bizimki sünnet esnasında değil ama sünnet öncesi sedasyon sonrası ağladı ama ağlama sebebi atak haftasindaydi şiddetli gazı kabizligi vardı …sünnet olurken de sonraki günlerde de hiç aglamadi çok şükür ilk gün ağrısı olur ağlar vs dediler ama bizimki tüm gün uykuluydu ağrı sızı olmadi
Emzikle oyaladik bizde piş piş sesi açtık gazı nedeniyle
Şu sıra bizim de atak ve gaz sancısı var. Sünnet iki hafta içinde olacak inşallah o zamana geçer. Sürecinizin güzel geçmesine sevindim. Bebeğim emzik alıyor . O yüzden biz de emzik ve oyuncaklarla dikkatini çekmeye çalışırız. Çok teşekkür ederim