Bu arada bize de uzak sadece fikir olarak söyledim
arayıp konuşunca ay olayını sıkıntı yapmıyorlar benim arkadaşım aradı 11 aylık kızı için ve gittiler benim oğlum da ayın 21inde 11 aylık olacak
Bana yakın aslnda bi pazar günü eşim götüreblr tabi ücreti ne kadar bilmiyorum eşimle de daha konuşamadım siz de gelsenz tanışsak güzel olurdu ama uzaksa bişey diyemem tabi
Ben zaten gitmeyi düşünüyorum siz bi eşinizle konuşun sonra tanışalım inşallah
fiyatıda arkadaşım söylemişti bi bakıp yazayım size
1 saat 250 tl imiş. Peşine eklenen her saat başı 150 daha artıyormuş ücret
Ayy fiyatı da çok uygunmuş ebeveynleri alıyorlar mı içeri ben instagram dan yazdım da daha dönmediler
Tamm ben akşam eşimle konuşayım bi anca pazar günü çıkablrm bu hafta sonu misafirim var ama haftaya pazar ayarlamaya çalışırım size de uygunsa
Tabi izliyoruz yanlarındayız içecek vs veriyorlarmış
Bu pazar benimde misafirim var haftaya pazar bence de olur arayıp randevu mu oluşturmak gerekiyor acaba
Günü ve saati kararlaştırınca bana da söyleyin gelmeye çalışırım
Yaa çok güzel olur
haftaya pazar dedik
Saat konusunda ise siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama ben uyku saatlerinde dışarıda olmayı tercih etmiyorum onu nasıl denk getiririz onu bilemedim bide netleştirip arayalım bence pazar günü olduğu için doluluk olabilir
İnstagram dan yazdım bebeğin yaşını vs sordular söyledm detaylı bilgi istiyorum vs diye cvp versnler haber veririm
Bence de uyku sattleeiniz kaç aralğnda
Ayy çok güzel olur bu pazar değil bir sonraki pazar diyoruz eşlerimşze soralım netleşsn gitsek çok güzel olur
Ben de ayarlamaya çalışırım biraz zor olur otobüsle ama tekrar bi bakıcam mesafeye filan
fiyatı uygunmuş gerçekten. Ama ben de bir mesaj atıp sorayım benim kızım daha küçük çünkü, belki kabul etmezler.
Yok ben Bitlis Tatvanliyim
Benim oğlum sabah 9 9.30 gibi bi uyuyo bide öğleden sonra 2 2.30 gibi uyuyo uykuları ortalama 1 saat
Kaç aylık ki
Şu an 9 buçuk aylık. Ama gelecek haftaya neredeyse 10 aylık oluyor. Mesaj attım sayfaya sordum 9-10 aylık bebekleri kabul ediyor musunuz diye. Oyun alanına gelebilirsiniz dediler, bir de kalabalık olursa eşlik etmek şartıyla.
Aslında pazar ekstra kalabalık olur gibime geliyor hafta içi olsa nasıl olur